TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 198: Werdum vs. Miocic élő közvetítés

2016.05.14. 18:51 td_interim

7r65ftzg.jpg

Katt.

tdmg_banner.png

UFC 198 = brazil UFC 200, ahogy már annyiszor megállapítottuk. Igazi bunyóünnepet kap az MMA előző évtizedének legsikeresebb nemzete, a ma éjjeli gála műsorába annyi nagy nevet és feltörekvő tehetséget gyömöszöltek, hogy kipúposodik az oldala. Érted, egy Antonio Rogerio Nogueira a UFC Fight Pass ültetők közé került (bár róla sokan azt gondolják, már oda se kellene kerülnie, inkább be kéne fejeznie ezt már). Egy John Lineker kezdi a tévés ültetőcsomagot. Három meccsel később Demian Maia és Matt Brown még mindig a felvezetők között ütköznek össze. A főkártyáról meg Anderson Silva epehólyag-gyulladása miatt kiesett a Uriah Hall elleni párosítás, de még így is itt van a Ronaldo Souza vs. Vitor Belfort, a Mauricio Rua vs. Corey Anderson, a Warlley Alves vs. Bryan Barberena, valamint a főmeccs Fabricio Werdum vs. Stipe Miocic a nehézsúlyú övért, és a harmadik számú párosítás, ami valójában egy kicsit maga is főmeccs: Cristiane "Cyborg" Justino végre megérkezik a UFC-be, partnere Leslie Smith. Szóval jók a pogramok.

A UFC 198 Fight Pass-felvezetői 00:30-kor kezdődnek, a tévés felvezetők 02:00-kor, a főkártya pedig 04:00-kor. Élő adás itt és itt. 

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr108716882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása