TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Tovább mayweatherösödik McGregor: már testőrei is vannak

2016.05.10. 19:48 td_interim

b0v3so1cyaewp_n.jpg

Két kétajtós szekrénnyel hízott tovább a Conor-slepp, az ok: halálos fenyegetések.

tdmg_banner.png

A UFC pehelysúlyú bajnok Conor McGregor eddig is Floyd Mayweather Jr. modorában élte a magaséletet, de most még egy lépéssel közelebb került a bokszolóhoz: felfogadott két nagydarab testőrt. Erről az ír pletykalapok írnak – linkelem mondjuk a Sun-t – viszont azt is írják, ez nem egy újabb úri huncutság, a bunyós azért kényszerült erre a lépésre, mert újabban halálos fenyegetéseket kap.

McGregort állítólag a múlt pénteki VIP Style Awards gálán szúrták ki az izomemberekkel. A dublini glamúr-díjátadóra Conor a barátnőjét, Dee Devlint kísérte el, aki bezsebelte az év legstílusosabb új arcának járó elismerést.

nip000232885633_64_2855157a.jpg

Conor és Dee a színen, a testőrök biztos a csatornafedél alól figyelnek 

A bunyósról és testőreiről egy meg nem nevezett arc mesélt a Sunnak:

Conor és Dee úgy 30 perccel később érkeztek, mint a többi vörösszőnyeges meghívott, és voltak kísérőik is. Két hatalmas őr volt Conorral egész este, és bár nem történt semmi különös, egy percre sem mozdultak el mellőle. Egyikük egy ponton még a vécéajtóhoz is odaállt, és várt, amíg Conor elvégezte a dolgát.

 

Conor teljesen nyugodtan viselkedett, humoránál volt, de a két testőr egy percre sem tévesztette őt szem elől.

 

Mindenki útja, aki képet akart, vagy szót akart váltani Conorral, az őrökön keresztül vezetett. Azt mondta, Rockynak és Dragónak hívják őket, és azért bérelte fel őket, mert halálos fenyegetéseket kap.

Ezek a fenyegetések az idézett lap szerint nincsenek kapcsolatban annak a stocktoni zseninek az akciójával, aki a UFC 196 legendás sajtótájékoztatója után AK-t ragadott, készített egy szelfit a fegyverrel, majd a Twitteren üzent McGregornak, hogy jobban teszi, ha mostantól vigyáz magára. Azt az ügyet az FBI vizsgálja.

És bármit is mondjon a szemtanú, Conort igazából megviselhették a fenyegetések – ugye Rockynak és Dragónak hívja a smasszereit, ami vicces, de ha tényleg a humoránál lenne, akkor minimum Kimbónak és Dadának keresztelte volna el őket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr998702546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása