TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: UFC övet kaptak a Leicester City bajnok focistái

2016.05.07. 14:33 td_axl

leicester.jpg

Az UFC is meghajolt a Leicester City csodája előtt.

2015 nyarán mikor megindultak a fogadások arra, hogy ki lesz a 2015/2016-os szezon angol focibajnoka, a Leicester City végső győzelmére ötezer az egyhez szorzóval lehetett fogadni. Nagyjából tehát annyi esélyt láttak erre a bukik, mint ha a Fedor vs Lesnar meccset sikerülne tető alá hozni Burkina Faso egyik falujának művelődési központjában. Claudio Ranieri azonban megcsinálta a csodát csapatával, 13-14 emberrel végigtolva a szezont olyan dolgot vitt végbe, amit évszázadokig mesélnek majd az apák fiaiknak Leicesterben, az angol focinak pedig visszaadta a reményt, hogy nem csupán olajmilliókból lehet sikereket elérni. Hogy pénzzel nem lehet csapatszellemet igazolni. 

Nos, ennek a csodának próbált az UFC is részese lenni, kreatív média fogásként a Leicester focisták mindannyian kaptak egy-egy UFC övet, mellyel nem voltak restek pózolni is párat, kitolva azt Twitterükre. Szép látvány amúgy, mikor két ennyire különböző sportuniverzum találkozik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr88693748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása