TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Badr Hari ismét egy hotelben verekedett

2016.04.23. 11:56 td_axl

badr-hari_4.jpg

Ó Badr, a maradék eszed is elment.

Az elmúlt években Badr Hari-ról csak olyan cikkeket tudtunk hozni nektek, melyekben bírósági tárgyalásairól volt szó, meg hogy épp böriben volt, vagy hogy épp kiengedték és aszalt seggéből durva kafferbivaly valagat guggolt ki magának a kondiban. A Koen Everink elleni testi sértéses vádak miatt amúgy még mindig nem ülte le a teljes kiszabott ítéletét, pár hónap még hátra van neki a kóterben, és érti a tököm, hogy mit kolbászol ez az ember idekint, de lehetséges, hogy rövid úton visszakerül a hűvösre. Több holland portál megerősítette ugyanis, hogy Hari Marokkó egyik szállodájában ismét balhézott.  A bárban rendelt egy vodkát, majd mikor a pincér kihozta neki azt, eddig ismeretlen okból a pincért a földhöz vágta, majd ott ütni kezdte őt. Egy ember sietett a pincér segítségére, aminek az lett a vége, hogy a hősjelöltet is megcsapkodta Hari, akit utólag kórházba kellett szállítani. Próbáltuk elérni Harit és a sértettet is, de nem kívántak nyilatkozni.

Hari korábban Casablanca egyik hotelében is keménykedett

Pedig amikor már úgy tűnt, hogy alakul a Rico Verhoeven  elleni szupermeccs. A Glory nehézsúlyú bajnoka több nyilatkozatban ellőtte, hogy több, mint nyitott egy Hari elleni meccsre, a pletykák szerint pedig a Glory is benne volt egy egy meccsre szóló szerződésben Hari-val. Pontosan a zűrös ügyei miatt nem szerződtek vele eddig, most pedig ezt az egyedi alkalmat is valószínűleg hazavágta a Bad Boy. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr838656570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása