TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Rafael dos Anjos vs. Eddie Alvarez könnyűsúlyú címmeccs jön július hetedikén

2016.04.15. 19:45 td_interim

rda-alvarez.jpg

A bunyót nem pay-per-view konstrukcióban árulják majd, és nem is tévés közvetítést kap: a UFC Fight Pass adja.

tdmg_banner.png 

Brékingelt egyet ma kora este a UFC Twittere: kitűzték a könnyűsúlyú Rafael dos Anjos második címvédését, méghozzá Eddie Alvarez ellen. A gála egy még nem nevesített UFC Fight Night lesz július hetedikén, a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arenában rendezik, és teljes egészében a UFC Fight Passen fogják közvetíteni.

Dos Anjos ugye eredetileg a UFC 196-on tette volna kockára bajnoki övét a pehelysúlyú bajnok Conor McGregor ellen, de eltörte a lábát, és visszalépni kényszerült. A helyére beugró Nate Diaz lefojtotta az írt, és – legalábbis átmenetileg – lefékezte a McGregor-hájpvonatot. Mindezek után RDA egy UFC 200-as címvédésért kampányolt – most meg megkapta ezt. Se McGregor-pénz, se PPV-pontok, csak egy egyszerű Fight Pass-stream. Mintha Dana White UFC elnök így üzenne neki: ezt kapja az, aki lemondja a Conor-meccset.

Azzal együtt ezt a gálát is jól lehet majd futtatni, mivel „történelmi jelentőségű:” ez lesz az első olyan alkalom, amikor férfi bajnoki címet visznek vásárra a szervezet internetes felületén. :-)

A július hetedikei rendezvény nagyon komoly három nap nyitánya lesz: nyolcadikán jön a The Ultimate Fighter 23 Finale a Joanna Jedrzejczyk vs. Claudia Gadelha 2 női szalmasúlyú címmeccsel az élen, majd kilencedikén a UFC 200: Bekaphatod RDA McGregor vs. Diaz 2.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr338630958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása