TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Mark Hunt megfékezte a majominváziót! (videó)

2016.04.14. 15:24 td_interim

gfbgfbf.jpg

Percekre voltunk attól, hogy a szőrös kis szemétládák átvegyék az uralmat a bolygó felett, de szerencsére a szamoai őrangyal közbelépett.

tdmg_banner.png

Őrült hely a világ, ahol az egész emberiségre súlyos veszélyek leselkednek, mi mégis nyugodtan hajthatjuk álomra a fejünket minden este, mert van, aki vigyáz ránk és a civilizációnkra. A UFC nehézsúlyúja, Mark Hunt résen van, és megvéd minket.

Hunt épp Balin nyaral a családjával, néhány napja azonban hirtelen beütött a szar, és pihenőből ismét harci üzemmódra kellett váltania. Egy csapat majombűnöző tört ugyanis az életükre – az életünkre, amikor elözönlötték a szálloda medencés teraszát. Mark viszont a ketrecen kívül is halálmegvető bátorságról tanúbizonyságot téve felvette a harcot a rohadékokkal szemben, és toppantással, kurjantással és kempingszékkel megfékezte a majominváziót. És mindezt videóval is dokumentálta, E/1-es kameranézetben. Mit akar itt Hardcore Henry?

A legjobb az egészben, hogy Hunt a harcot hol átszellemült, hol dokumentarista stílusban végig is kommentálta, így születhettek meg az „issza a kibaszott italt!” és a „kurvára kicsinállak, kis köcsög szarzsák!” mellett a „szexuális kapcsolatot létesítenek! Ilyesmit a parton nem szabad.”-beszólások.

Közel volt a majmok bolygójának eljövetele – most, hogy elült a pánik, fújjuk ki magunkat, és gondoljunk hálával behemót védelmezőnkre, a Szuper Szamoai Makákóverőre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr758610836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása