TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregor megrendülten búcsúzik Joao Carvalhótól

2016.04.13. 11:04 td_interim

007_conor_mcgregor_0_0.jpg

Az ír Facebookon üzent az elhunyt harcos családjának és a rajongóknak.

 tdmg_banner.png

Joao Carvalho belehalt sérüléseibe, melyeket harmadik menetes TKO-veresége során szenvedett el a hétvégi Total Extreme Fighting gálán, Dublinban. Ellenfele Conor McGregor csapattársa, Charlie Ward volt, a UFC pehelysúlyú bajnoka a ketrec mellől nézte végig a mérkőzést.

McGregor tegnap, röviddel Carvalho halálának híre után Facebookon reagált a tragédiára.

Szörnyű, ami Joao Carvalhóval történt.

 

Beleszakad a szívem, hogy láttam: egy fiatalember azt csinálja, amit szeret, egy jobb élet esélyéért küzd, és aztán ez az élet elvész.

 

Egyszerű férfiak és nők vagyunk, azt csináljuk, amit szeretünk, és közben reméljük, hogy jobb életet teremthetünk magunknak és a családunknak. Egyetlen küzdősportoló sem akarta látni ezt. Olyan ritkán fordul elő, hogy nem is tudom, hogyan dolgozzam fel.

 

Ott voltam a ring mellett, biztattam a csapattársam, és a meccs annyira kétesélyes volt, hogy nem is értem, mi történt.

 

Részvétem Joao családjának és a csapatának. Pokoli nagy harcos volt a fiú, és mindenkinek nagyon fog hiányozni.

 

Őrült játék a küzdősport, és az újabb boksz- és a mostani MMA-s eset miatt szomorú idők ezek bunyósnak és rajongónak egyaránt.

 

A kívülállóknak könnyű kritizálni az életvitelünket, de azon emberek millióinak világszerte, akinek az életét, egészségét, erőnlétét és mentális erejét is jobbá tették a küzdősportok, nehéz ezt lenyelni. Elveszítettünk egy közülünk valót.

 

Remélem, úgy emlékezünk majd Joaóra, mint egy bajnokra, aki üldözőbe vette az álmát, miközben azt csinálta, amit szeret, és örök tisztelettel és csodálattal adózunk neki, mert megérdemli.

 

Nyugodj békében, Joao.

McGregor edzője, John Kavanagh még korábban fejezte ki részvétét, most pedig Go Fund Me oldalt indított, melyet itt értek el. Az ott gyűjtött pénzt Carvalho családjának juttatja el, hogy besegítsen a temetés költségeibe.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr748602146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása