TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Tyson: McGregor fenomenális

2016.04.12. 17:12 td_interim

2010222547.jpg

A korábbi pound-for-pound legnagyobb médiafigyelmet kapó bunyós elmondja, mit gondol napjaink legnagyobb médiafigyelmet kapó bunyósáról.

tdmg_banner.png 

Mike Tyson a Fighters Only-nak adott interjút, és a beszélgetés kitért a küzdősportok aktuálisan legforróbb témájára, a UFC pehelysúlyú bajnok Conor McGregorra is. Az írt rengetegen bírálják erőszakos pszichikai hadviselése és a vagyonával való kérkedése miatt – a többiek meg pont ezért rajongói a McGregor-shownak. Iron Mike, maga is egykori két lábon járó bombaüzletként az utóbbiakkal van.

A professzionális küzdősport showbiznisz. És végtére is ugyanannyira kell tolni a bizniszt, mint a showt.

 

Conor nagyon karizmatikus. Jon Jones rossz, de mélyen belül rendes ember és nagyon félénk. Ezzel szemben ez a fickó, Conor, ő nagykutya. A régi idők bokszolóira emlékeztet, azokra, akik mindent uraltak. Besétál egy szobába és mindenki feláll. Kiszívja a szobából a levegőt. Igazán érdekes fickó.

 

Olyan dolgokat csinál, amire mások nem voltak képesek. Olyasmi, mint egy animált figura, csak igaziban. Nagy bunyós, de a személyisége még a tehetségénél is nagyobb. Őrület, mi? Hatalmas személyiség. MMA-ban még soha, senki nem volt ekkora személyiség. Ronda Rousey a képességeiben olyan, mint egy szörnyeteg, de ez a fickó más. Fenomenális a személyisége.

Ezt a fenomenális személyiséget arra használja McGregor, hogy minél nagyobbat kaszáljon a mérkőzésein – legutóbbi fellépéséért meg is kapta a UFC történetének első egymillió dolláros meccspénzét. De Mike szerint itt ennél jóval többről van szó.

Valójában ez még csak nem is a pénzről szól, hanem a hatalomról. Ez a lényeg. Soha nem mondjuk ki, de ez az, amit Conor akar: hatalmat. Ezért kockáztatjuk az életünket, mert meg akarjuk ragadni a hatalmat. Semmi más nem számít. Majdnem még az életünket is feladnánk az érte folyó hajszában: meghalni és ölni is érdemes érte.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr468597166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása