TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Éjfélig lehet még nevezni az amatőr MMA bajnokság következő fordulójára

2016.04.12. 14:36 td_interim

 siofok_ketrec_2_1.jpg

Hétvégén Hatvanban folytatódik a versenysorozat.

tdmg_banner.png

Április 16-án, azaz most szombaton folytatódik az első idei, és összességében harmadik fordulójával a 2015-16-os magyar amatőr MMA-bajnokság. A fordulót Hatvanban, az Iskolai Sportcsarnokban rendezik. A regisztráció 8:00-kor, az orvosi vizsgálat és mérlegelés 8:30-kor kezdődik, a megnyitót 10:30-ra tervezik, az első bunyó 11:00-kor indul, és az egész rendezvény várhatóan 18:00-kor ér véget.

A magyar bajnoki forduló egyben a United World Wrestling (UWW) budapesti Európa-bajnokság kvalifikációs versenye is, a válogató versenyszám a Pankration elite (MMA). Aki kijut az UWW Eb-re, az ott részvételével kvótát szerezhet a 2017-es, Peruban megrendezendő World Combat Games–re.

hmmaf_amator_poster_new.png 

A fordulóra a helyszínen nem: csak előzetesen, e-mail útján lehet nevezni. A nevezési lapot innen tudjátok letölteni, a kitöltése után pedig az info@mmapremiumliga.hu és az artsofmen@gmail.com címekre kell elküldeni. A bajnokság 2015-16-os évadának versenykiírását itt találjátok.

A nevezési díjakat az előzetes nevezés megléte esetén a helyszínen kell befizetni: ez IMMAF junior kategóriában 4000 Ft, IMMAF felnőttben 5000 Ft, UWW felnőttben szintén 5000 Ft. UWW Pankration elite-ben profi MMA múlttal rendelkező sportolók is indulhatnak. Ha valaki mind az IMMAF, mind az UWW versenyen el szeretne indulni, azt fel kell tüntetnie a nevezési lapon, és a helyszínen plusz 1000 Ft-ot be kell fizetnie.

Szombat reggel tehát irány Hatvan!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr248590656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása