TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 86: Rothwell vs. dos Santos élő közvetítés

2016.04.10. 13:55 td_interim

ufc-fight-night-86.jpg

Katt.

tdmg_banner.png

Zágrábba látogat a UFC, nem kell éjszakázni a meccsekért - a legfontosabb ez a két információ, ne is húzzuk tovább az időt.

Annyit azért még jegyezzünk, meg, hogy elég orrnehéz lett a gála felhozatala, a fő kártya hat meccséből az utolsó négyet (!!!) nehézsúlyban vívják, és a feltörekvő tehetségek mustrája mellett (elsősorban rád nézek most, Francis Ngannou), a fő mérkőzés győztese nagyot léphet előre a bajnoki címmeccs felé. Ott nem kis nevek csapnak össze, az egyre fifikásabb és veszélyesebb Ben Rothwell a lejtőn való megállást célzó egykori bajnok Junior dos Santossal pöröl majd.

Önző módon még egy nevet kiemelek: a tévés felvezető kártyát az a Filip Pejic rúgja majd be, aki legutóbb merevre focizta Turai "Vaddisznó" Zoltánt az FFC 20-on, épp Zágrábban, és aki - UFC-s szerződése feltételeitől függően - a jövőben igencsak kinéz Borics Ádám egyik következő, lehetséges ellenfelének a horvátoknál.

A UFC Fight Night 86 Fight Pass felvezetői 16:30-kor kezdődnek, a tévés felvezetők 18:00-kor, a pay-per-view fő kártya pedig 20:00-kor. Az élő közvetítéshez forrást itt és itt találtok.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr628584318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása