TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Júniusban érkezik a Never Back Down 3 (előzetes)

2016.04.09. 11:42 td_axl

never-back-down-3.jpg

Az MMA filmek közkedvelt sorozata visszatér.

A Sose hátrálj meg! magyar címen futó anyag első része 2008-ban sokak szerint elég hígra sikeredett, vagyis az inkább egy tini-film volt, hajazva az akkori trendekre, nyomokban küzdősport elemeket tartalmazva. De volt mögötte legalább büdzsé. Aztán a második részben érkezett a rendezői székbe és főszerepbe Michael Jai White, akinek némileg sikerült hitelesebb irányba állítani a filmet, már ha megelégszünk a könnyed, ekg-sima szórakozás szintjével. Egész jó számokat hozott Netflixen a második rész, a fiatal korosztály körében volt elsősorban népszerű ez a film is, így elkerülhetetlen volt a folytatás. 

A harmadik részt is White rendezi, a story szerint korábbi MMA bajnokként Thaiföldön találja magát, egy készülő MMA freak show-ra készít fel egy srácot, akit a korábbi UFC nehézsúlyú bajnok Josh Barnett alakít. Barnett edzésen megsérül, így White ugrik be a meccsre, vagyis maga a trailer kvázi már elmeséli a történetet és úgy ülsz le majd a székbe megnézni a filmet, hogy már vágod, mi lesz a végkifejlet. No de valszeg ezért érkezik a film egyből DVD-re június 7-én, azt követően pedig vélhetően a torrentről halásszák majd le a hazai lelkes Never Back Down követők. Tony Jaa cameo megjelenése a filmben az előzetesbe is bekerült, viccesnek szánva azt, hogy Jaa azt hiszi White-ról, hogy az Cuba Gooding Jr.  

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr328580934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SSAngel 2016.04.09. 12:07:31

Csak az első rész volt a jó!
süti beállítások módosítása