TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: McGregor menőzik, MacDonald nevet

2016.04.07. 17:02 td_interim

sgee.jpg

Te meg nevetsz vele.

tdmg_banner.png

Tegnap volt három éve, hogy Conor McGregor bemutatkozott a UFC-ben, és egy perc hét másodperc alatt elfüstölte Marcus Brimage-t. Aztán őrületes tempóban megváltoztatta a saját, és az egész pehelysúly életét: minden egyes fellépésével egyre nagyobb és nagyobb összegeket kaszált, miközben magával ragadó személyiségével és fékezhetetlen trash talkjával olyan figyelmet irányított a 145 fontosokra, amilyet soha korábban nem kaptak meg. Ő lett A pénzmeccs, amikor ketrecbe lép, nem csak az ő zsebeit tömik ki, hanem a soros ellenfeléét is – vagy ahogy mondani szokta, megváltoztatja a csöves kis életüket. És még csak meg sem köszönik neki. Na, erre emlékeztetett az évforduló kapcsán mindenkit az ír.

Csak a szokásos – de hé! Felbukkant Rory MacDonald:

Conor kiad egy DVD-szettet „Változtasd meg a csöves kis életed három év alatt!” címmel... Isten látja a lelkem, meg is venném. :D

A váltósúlyú poén nehézsúlyban is szép sikert aratott:

Ha másért nem is, ezért tényleg megérte, hogy McGregor megint nekiállt menőzni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr458576582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása