TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|LESNAR: Nem, Brock Lesnart még szögesdrótba tekert baseballütővel sem lehet legyőzni (videó)

2016.04.04. 14:42 td_interim

brock_lesnar.jpg 

Hogy is hihette ezt bárki?

 tdmg_banner.png

Tegnap volt a WrestleMania 32, ahol egy darabig az a tűzforró pletyka tartotta izgalomban a tömegeket, hogy állítólag fel fog bukkanni Conor McGregor, és kiüt valakit, de inkább mindenkit. Conor végül nem bukkant fel, de ezen hamar túltette magát a közönség, hiszen jött az egyetlen harcos, akivel foglalkozni érdemes: Brock Lesnar.

Lesnar a gálán Dean Ambrose-zal nyomott egy „minden mehet” utcai harcot – amit csak jobb híján kereszteltek el így, hiszen a ringben történt, de ez most mellékes. Ami nem mellékes: Ambrose bevetett mindent Lesnar ellen, többek között egy kendo botot:

Később guillotnie-nal és lábfeszítéssel támadta a Nagy Fehéret:

De amint látszik, Lesnarnak mindenre volt válasza, és neki fegyver sem kellett, hiszen ő maga a fegyver.

A dolgok akkor fordultak igazán komolyra, amikor Abrose végül még egy szögesdrótba tekert baseballütőt is előhúzott – de a Beast ellen még ezzel sem ment semmire. Gyors reflexek! Elhajlás! Szuplé! F5! Lábfesz! Game over:

Legközelebb tankkal gyertek, csicskák!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr738559062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása