TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Fantasztikus moziposzterek készültek a két lábon járó vérzsákok meccséhez (galéria)

2016.04.04. 16:55 td_interim

fbf.jpg

Joe Lauzon és Diego Sanchez a lehető legfrappánsabb ábrázolásban.

tdmg_banner.png

A UFC 200 egyik legközönségbarátabb meccsének a Joe Lauzon vs. Diego Sanchez könnyűsúlyú párosítás ígérkezik. Ők alapból képtelenek unalmas mérkőzéseken részt venni, de így, egymás ellen pláne borítékolható lesz a darálás. A két legény másik közös vonása az, hogy mindketten nagyon könnyen szakadnak fel, és festik vörösre a ketrecet, az adrenalin- és a vérbomba pedig együtt akkora robbanással kecsegtet, hogy a rajongók egészen megrészegültek tőle. És ahogy az ilyenkor lenni szokott, Photoshopot ragadtak, és beledolgozták hőseiket A, jó véres B, jó '80-as évekbeli C, címében vért tartalmazó D, címében még csak vért sem tartalmazó E, teljesen mindegy, milyen moziposzterekbe. Egyéb hozzáfűznivalóm nincs, kattintsatok és gyönyörködjetek:

 

Ezt még kiemelném, mivel nem moziposzter, de az eredeti szándékkal szemben nem is vicces kép, hanem konkrétan teljesen reális. Véradás élőben, pay-per-viewn:

method_get_s_ufc180zpscdd9fc35.jpg 

És még egy bónusz, a legnagyobb alkotás mind közül. Ragyogás-gif aktualizálva:

 

Remegő térdekkel várom július kilencedikét!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr838564102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása