TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Már grapplingben is csattog a stocktoni csicskalángos (videó)

2016.04.03. 15:29 td_interim

111942508.jpg 

A szép hagyományt Jake Shields ültette át a ketrecből a tatamira.

tdmg_banner.png 

Tegnap rendezték Walesben a Polaris 3 meghívásos profi grappling gálát, ahol számos jó MMA-s ismerős köszönt vissza a szőnyegen – és meglepetésre egy szép, klasszikus ketrecharcos hagyomány is.

Az előmeccsen az ex-UFC, jelenlegi WSOF-bunyós Jake Shields mérte össze tudását A.J. Agazarmmal egy nagyon feszült, döntetlenre végződő mérkőzésen. Shields végig dominálta a találkozót, de kopogtatnia nem sikerült Agazarmot – márpedig a Polaris submission only szabályrendszert alkalmaz, azaz nincs pontozás, csak szubolással lehet győzni, és mivel ez nem jött össze, maradt a döntetlen. 

Már a meccs felvezetésekor forrtak az indulatok, egyik fél sem mondott szép dolgokat a másikra, aztán a szőnyegen olyan történt, amit grapplingben nem, csak a ketrecben lehet látni, már ha Nick vagy Nate Diaz bunyózik. Shields többször is elővette barátai kedvenc fegyverét, és pofon vágta Agazarmot.

Az ex-UFC-s a küzdelem utáni interjúban aztán azzal vádolta ellenfelét, hogy meccs közben szándékosan a szemeibe nyúlkált, majd még le is kurvázta. Egymásnak is mentek, szét kellett őket szedni. Shields a UFC-s Nick és Nate Diaz csapattársa, szóval taslik és beszólások terén a legjobbaktól tanul.

Ez az arc egész végig beszólogatott, és belenyúlt a szemembe is. Életemben először a legutóbbi meccsemen akarták kikaparni a szemem, most meg itt van ez a barom, és ugyanazt csinálja. Tegnap azzal hencegett, hogy „Megpróbálok döntetlenre menni, megpróbálok döntetlenre menni. Tudom, hogy nem tudlak megverni, de ha sikerül összehozni a döntetlent, azt győzelemnek fogom venni.” Hát, gratulálok A.J. Kis kurva vagy. Milyen érzés puncinak lenni, és megszerezni a döntetlened?

Shileds szemeit valóban majdnem kikaparták legutóbbi meccsén: tavaly nyáron, a WSOF 22 főmeccsén Rousimar Palhares nyomta ellene iszonyat sportszerűtlenül. A brazil akkor kimurával győzött, de ráadásul úgy, hogy a kopogás és a bírói közbelépés ellenére is tovább feszítette Shields karját. A Nevada Állami Atlétikai Bizottság két évre tiltotta el sportszerűtlen viselkedéséért „Paul Harrist.”

Aki a sors fura fintoraként épp Shieldsék után, a Polaris 3 főmeccsén gurult a másik nagy lábletépés-specialista Gary Tononnal. 

Rousimar Palhares vs Garry Tonon [Polaris Pro 3 - April 2, 2016] from erik on Vimeo.

Itt nem volt gettózás, volt viszont egy ilyen átfordítós dobás:

Ezt a párharcot Tonon dominálta, sokkal több kopogtatási kísérlete volt, mint a brazilnak, aki utóbb azt nyilatkozta, hogy nem igazán tudott felszabadultan dolgozni és feszítgetni a múltbéli események után ránehezedő nyomás miatt. Ez a meccs is döntetlennel zárult.

Ahogy az összes többi is, sikeres szub senkinek sem jött össze az est folyamán.

a teljes felvezető kártya

Nade stocktoni lángos! Lekurvázás! Lepinázás! A 209-érzés lassan mindenhová beszivárog, motherfuckers.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr618556674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása