TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Heroin szubsztitúciós szert találtak Ken Shamrock mintáiban

2016.03.22. 14:07 td_interim

ken-shamrock1-604x286.png

Meg anabolikus szteroidot. Utóbbiból Kimbo Slice-nál is akadt.

 tdmg_banner.png

Két hete tudjuk, hogy Kimbo Slice és Ken Shamrock is megbukott a Bellator 149 doppingtesztjén, és most azt is közzétették, hogy milyen anyagokkal. Mindkét bunyós mintáiból kimutatták a nandrolont, Schamrock pedig emellé még metadonon is volt.

A metadon a heroin szubsztitúciós és detoxikációs terápiák legelterjedtebb szere: erre szoktatják át a függőket az elvonóprogram során. Emellett fájdalomcsillapító hatású is, Schamrock nyilván emiatt használta. A nandrolon anabolikus szteroid, az alapozó időszakokban használják, amikor a sportolók fokozottabban terhelik az izomzatukat – a szer az izmokat „felpumpálja.”

Mindkét bunyósnak emelkedett volt a tesztoszteron-epitesztoszteron aránya, Slice-é 6.4:1 volt, Shamrocké 12.4:1. A Doppingellenes Világszövetség (WADA) legfeljebb 4:1-es arányt enged meg. A sportolók a mérkőzéseik előtt adtak vizeletmintát, ezekből sikerült leszüretelni a fenti szerek és a borult T:E arány nyomait.

Kimbo és Shamrock büntetéséről egyelőre nincs hír.

Slice a Bellator 149 előmeccsén TKO-val legyőzte Dada 5000-ret, akinek a mérkőzés után leállt a szíve. Shamrock a gála főmeccsén tököntérdeléses TKO-val kapott ki Royce Gracietől. Bővebben itt olvashatsz a tragikomédiáról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr458511974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása