TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Óriási siker volt a Vikker Dani gála

2016.03.21. 10:34 td_interim

kecel.jpg

A III. Vikker Dániel emlékverseny hatalmas siker volt mind nézőszámban, mind a színvonalat tekintve. A Digi Sport által közvetített eseményen a Super GP VII. négyes tornát Vidákovics Patrik nyerte.

 army_banner_blog.gif

Több mint telt ház fogadta a keceli sportcsarnokban hazánk és Románia legjobb K-1 és MMA versenyzőit, hiszen még a karzaton is rengeteg néző állt, mert már ülőhely nem maradt. A televíziós programban a négyes torna kapta a főszerepet, amit a Bács Team S.E. harcosa Vidákovics Patrik nyert meg. A hazai bunyós mindkét kanyarban az első menetben nyert KO-val.

Az első meccsen Hollik László csúnyán felszakadt, így a nyíregyházi nem tudta folytatni a találkozót. Amit sok szakértő nagyon sajnált, hiszen a Gönczi Team versenyzője láthatóan felkészült és jó állapotban volt. A másik ágon Bóbis István hatalmas szívvel küzdött, és hiába állt sokáig jobban, egy pontos találattal Dulai János, az érdiek versenyzője idő előtt hozta a meccset. Így Vidákovics Dulaival döntőzött. Az elhasználtabb érdi nem sokkal a nyitó gongszót követően egy hatalmas bal felütést beszedett testre, így kiszámolta Tollár László vezetőbíró. A 85 kg-os tornagyőzelemmel Patrik közelebb került álmához, a GLORY szervezetben való debütáláshoz, valamint egy éven belül megküzdhet a Super Grand Prix címért, öt menetben.

10259797_1427004433983659_339855740926778988_n.jpg

A keceli szervezés és a Vancsik Nándor team munkája sosem hagy kifogásolni valót. Idén azonban a meccsek színvonala hatalmas előrelépés volt a Bács Team életében. Persze nem mintha óriási panaszra lenne okunk az elmúlt éveket tekintve, de valahogy sokkal több volt a profibb meccs most szombaton, és még kellemes meglepetés is született. Imre Zsolti ellenfele az ismeretlenség homályában tetszelgett, de egy kellemetlen, fiatal és nagyon erős fightert ismerhettünk meg Kovács Kristóf személyében. A meccsük pedig parázs csatát hozott, amit végül megérdemelten a rutinosabb, hazai, Imre nyert. Ettől függetlenül az egri Kovács teljesítménye miatt elnyerte a szervezők szimpátiáját, és még biztosan hallhatunk róla, akárcsak Imre Zsoltiról, aki mindig nagy szívvel küzd, kiszolgálva a helyi publikumot.

A Bács Team egyébként rengeteg komoly színvonalú meccset produkált. Ezzel is láttatva, hogy ez egy nagyon erős csapat! Benkő Laci, Schneider János valamint a fiatal Horváth Ádám MMA ütközete mind-mind kemény meccseket hozott, és nagy győzelmeket. Akárcsak az illetlenül a végére hagyott Vincze Lilla. A Nagy Fruzsina elleni női derbi is izgalmas volt, hiszen 1-1-re álltak egymással a hölgyek. Kecelen azonban Lilla volt magabiztosabb és erőszakosabb is. Így a győzelme sem maradt el.

A keceli Vikker Dániel Emlékverseny fantasztikus volt, ami egy nagy team munka eredménye. A Super GP sorozat azonban nem ér véget. Június 25-én Dunaújvárosban újabb torna lesz megrendezve. És rengeteg superfightot is tartalmazni fog az este! Úgyhogy keep on SUPER GP VIII.!

forrás: Perutek János

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr828508994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása