TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Borics, Halmi és Sényei is sikeresen bemért az FFC 23-ra (galéria)

2016.03.17. 18:06 td_interim

halmiboricssenyeiffc23_1.jpg

Kattints a bővebb infókért és a képekért!

8_corners_banner_blog.gif 

Ma délután tartották a Final Fight Championship 23. gálájának a mérlegelését Bécsben, és mindhárom magyar bunyós sikeresen hozta a számára előírt súlyt. Halmi Viktor 70.2 kilóval mért be első könnyűsúlyú címvédésére, Sényei László 76.8 kilót nyomott a váltósúlyú címmeccsre készülve, a Totaldamage-TDMG arc Borics Ádám pedig 66.3 kilóval hozta a pehelysúlyt.

Borics ellenfele, az osztrák színekben induló Manuel Bilic ugyanúgy 66.3-mal mért be, mint Ádi, Sényei ellenfele, Ivan Gulhak első nekifutásra 100 grammal a váltós címmeccsen megengedett súlyhatár fölé lőtt, de alsónadrágjától megszabadulva hozta a 77.4 kilót. Halmi utolsó utáni pillanatban beugró kihívója, Ahmed Vila a mérlegelés időpontjában még úton volt Stockholmból, így ő a többiekkel együtt nem tudott bemérni.

 

Sényei telefonon üzent nekünk, azt mondta, hogy ő a maga részéről egészen jól érzi magát, és bár ismét zúzós volt a fogyasztás, több energia van most benne, mint korábban. Azt is elárulta, hogy visszatöltéshez nem lehet infúziót használni, de pont a jól sikerült súlyleadás miatt ez neki most nem is létfontosságú, és nem bánja, hogy így alakult a dolog.

Az FFC 23 holnap este lesz Bécs határában, a Multiversum Schwechat rendezvényközpontban. A gála este nyolckor kezdődik kick-box kártyával, az MMA-kártya a Borics-meccsel indul, Sényei címmeccse a negyedik, Halmié pedig az ötödik a sorban – ez maga az előmeccs. A főmeccsen az osztrák Philipp Schranz csap össze az angol James Brummal, pehelysúlyban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr98490346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása