TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Megünnepelte a győzelmét – eltiltották

2016.03.16. 10:43 td_interim

wsof29_gaethje_foster_fight_gallery-20_0_0.jpg

Ilyen nincs.

varsity_blog.gif 

Nem igazán tudom megfelelően felvezetni a témát, úgyhogy köntörfalazás helyett jöjjenek egyből a száraz tények: Justin Gaethje 1 ismét megvédte könnyűsúlyú bajnoki címét 2 eltiltották, mert szaltóval ünnepelte meg a győzelmét.

Az agyvérzés a szombat éjjeli WSOF 29 után szabadult el. A szervezet abszolút domináns könnyűsúlyú bajnoka, Gaethje a gála főmeccsén mindössze 1:43 alatt lábrúgásokkal kivégezte soros kihívóját, Brian Fostert, aztán leintés után elővette szokásos ünneplését: nyomott egy hátraszaltót a ketrec tetejéről elrugaszkodva.

A probléma: a gálát felügyelő Colorado Állami Atlétikai Bizottság még a gála előtt figyelmeztette Gaethjét, hogy csak ne szaltózgasson. Mivel a bunyós erre fittyet hányt, a bizottság mára virradóra meghatározatlan ideig eltiltotta, „sportszerűtlen viselkedés” miatt.

Íme, itt a borzalmas kihágás, csak erős idegzetűeknek: 

A szabály persze, szabály, ha egyszer megtiltották, és mégis megcsinálta, akkor jogos a büntetés. A kérdés inkább az, hogy egyáltalán mi a francért hoznak ilyen idióta szabályokat? De tényleg, kinek áll ez érdekében? Gaethje akkor pénzbüntetést is kap? Hivatalosan bocsánatot kell kérnie, mert örült és szaltózott? Vagy azért tiltották el, mert szarul landolt, és a gyakorlat végén belefejelt a ketrecdrótba? Colorado Állami Atlétikai Bizottság, menj haza, részeg vagy.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr758486600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása