TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Címmérkőzésen tér vissza Fábián Melinda

2016.03.13. 17:01 td_axl

gfc_fabian.jpg

A cseh Gladiator Championship Fighting szervezet harmatsúlyú címe a tét.

Fábián Melinda közel egy éve mutatkozott be a profi MMA bunyósok táborában a HFC 09 cardban. Akkor nyomban a 60 kilós női torna egyedüli magyar indulójaként komoly kihívás előtt találta magát. A kempo világbajnoki cím alapvetően önbizalomra adhatott okot neki, ellenfele, Barbora Polakova ezt ugyan hamar meg kívánta törni, sikertelenül. Melinda ugyanis erős fizikai felépítése mellett nagyszerű mozgással és rácsoknál való presszióval őrölte ellenfelét, a földre kerülvén pedig egy szép karfeszítéssel nyomban kvalifikálta magát az esti torna döntőjébe. A döntőben Melinda bátran bekezdett Katlyn Chookagian ellen, szép ütés-váltás alakult ki a két lány között, a rácsoknál szoros clinchben gyűrték egymást. Ezt követően a földre kerültek a lányok, ahol Katlyn akasztani tudta a karfeszítést, Melinda pedig kopogni kényszerült. Fábián profi bemutatkozása az est folyamán ugyan nem hozott nyomban tornagyőzelmet, de teljesítménye nagyon impozáns volt. Melinda ezt követően Svédországban töltött egy kis időt, Alex Gustafsson csapatánál edzve értékes tapasztalatokat szerzett. Ősszel a Carelia Fight szervezete gálán Finnországban egy szoros, vitatható mérkőzésen döntetlen eredménnyel zárt a tapasztalt Eeva Siiskonen ellen. Év végén a Presztízs Sport magazin az év női MMA küzdősportoló elismerésével tisztelte meg Melindát, ami méltó elismerése volt 2015-os eredményeinek.  

2016 ritmusát belőve Melinda a lengyel AFC 6 gálán Paulina Borkowska ellen egy karháromszöggel nyerte, ázsiója pedig folyamatosan növekedik ilyen teljesítményt hozva, ennek köszönhetően március 25-én a cseh Gladiator Championship Fighting 34 gálán a szervezet harmatsúlyú bajnoki címéért küzdhet Lucie Pudilová ellen. Mindez azt jelenti, hogy ismét idegenben, feltehetően a hazai pálya előnyét élvező hölgy ellen kell bizonyítania Melindának. Lucie a GCF rendezvényein eddig veretlen, ha hinni lehet sherdog rekordjának, akkor legutóbb a kemény harcosnak tekinthető Lina Akhatar Lansberg ellen pontozással maradt csak alul. Szóval Melinda kemény, de abszolút hozható kihívás előtt áll, remélhetőleg a szervezet övével térhet majd haza. WAAR Melinda!

Fábián Melinda a Budapest Top Team versenyzője. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr78474016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása