TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Viperavért nyakaló magyar bokszoló kamusztorija hergeli Indiát

2016.03.10. 17:16 td_interim

article-2558569-1b72499500000578-153_964x641.jpg

Képünk illusztráció.

8_corners_banner_blog.gif 

Lyoto Machida a saját pisáját, Horváth Alexander kígyók vérét issza, hogy jobban menjen a bunyó. Na, ebből csak az első igaz, de ez nem zavarja a lapokat, kezd felhabzani az év eddigi legviccesebb küzdősport-kamusztorija.

Horváth Alexander, magyar junior bokszbajnok szombaton Liverpool-ban lép ringbe az indiai Vijender Singh ellen. Az indianexpress.com promózásiból megkereste Horváthot, és interjút készített vele, melyben a fiatal magyar arról vall, hogy meccsei előtt kígyóvért szokott fogyasztani. 

Régi hagyománya van Magyarországon a friss kígyóvér fogyasztásának, a családomban évszázadok óta csináljuk. Csakúgy, mint apáim, igazi harcos vagyok, és bármit megteszek a győzelemért. A magyar katonák is kígyóvért ittak, mikor a törökök ellen harcoltak, most én is ezt teszem, hogy legyőzzem Singhet! A szent állat vére szupererőt ad nekem! Mióta az étrendbe került a viperavér, erősebb, kitartóbb és legyőzhetetlen vagyok!

Ez állati vicces, csak sajnos nem igaz: a nyilatkozatot indiai firkászok találták ki. A sztorit a nemzetisport.hu szúrta ki, és mivel nem hittek a szemüknek, megkeresték Horváth menedzserét, aki szintén döbbenten állt a történtek előtt, mert a fiatal bunyós nem adott interjút senkinek. Ugyanakkor azt is elmondta az nso-nak, hogy egy angol meccsszervező mindenféle magyarázat nélkül megkereste őket azzal a kéréssel, hogy küldjenek egy képet, amin a fiú valami piros folyadékot iszik. Megkapták:

horvath.jpg

A paradicsomlevet szürcsölő Alexander képe az indiai interneteken landolt, ahol először itt hozták le, mint kígyóvérivást, aztán meg mindenhol másutt is. Persze Singh is tudomást szerzett róla, reagált is egy nagyszerűt:

Hozzám is eljutott a hír, hogy Alexander viperavért iszik a meccsek előtt. Ettől függetlenül nem ijedtem meg, mert én pedig Ghee-t (tisztított vajat) fogyasztok!

De a történet még a Fightlandre is eljutott, ahol szemlátomást nem tudtak mit kezdeni vele.

Különösebben mi se tudunk, azon túl, hogy megállapítjuk, hogy jó vicc volt. Búcsúzóul álljon itt a meccs promóvideója, szintén via nso:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr448462316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása