TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregor: Nem fogok megváltozni

2016.03.07. 10:54 td_interim

conor-mcgregor-ufc-196-645x370.jpg

Az ír a social médiában üzent a rajongóknak, rosszakaróknak és riválisoknak vasárnap hajnali veresége után.

 army_banner_blog.gif

A pehelysúlyú bajnok Conor McGregor a UFC 196 főmeccsén felment váltósúlyba, és elképesztő bunyóban, a második menetben fojtásos vereséget szenvedett Nate Diaztól. A megosztó írre, ahogy azt várni lehetett, rekordmennyiségű gyűlölet zúdult, a korábbi 145 fontos király Jose Aldo pedig kárörvendően egyből ki is hívta egy visszavágóra.

Conor nem bujdosott el, már tegnap kitett egy közleményt Facebookra és Instagramra, melyben azt írja, hogy a vereséggel nem változott semmi.

I stormed in and put it all on the line. I took a shot and missed. I will never apologize for taking a shot. Shit happens. I'll take this loss like a man. I will not shy away from it. I will not change who I am. If another champion goes up 2 weights let me know. If your tired of me talking money, take a nap. I'll still be here when you wake up with the highest PPV and the gate. Still talking multi 7's. Thank you to the true support and fuck the hate that came out of the woodwork. I love it all. Its still steak for breakfast. I've been here many times in my life in some form or another. I'll eat it all and come back stronger. Aldo you are a pussy. Dos anjos you are a pussy. When the history books are written, I showed up. You showed up on Twitter. To the fans! Never ever shy away from challenges. Never run from adversity. Face yourself head on. Nate I will see you again.

Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által közzétett fénykép,

 

Berúgtam az ajtót, és mindent egy lapra tettem fel. Megpróbáltam és nem sikerült. Sohasem fogok elnézést kérni érte. Néha szarul alakulnak a dolgok, de férfiként viselem ezt a vereséget. Nem fogok megrettenni tőle. Nem fogok megváltozni. Majd szóljatok, ha egy másik bajnok felmegy két súlycsoportot.

 

Ha fáraszt, hogy a pénzről beszélek, akkor aludj egyet. Akkor is itt leszek, amikor felébredsz, még mindig a legnagyobb PPV számokkal és jegyeladásokkal. Akkor is hét számjegyű összegekről fogok beszélni.

 

Köszönöm az igaz támogatást, és basszák meg a gyűlölködők, akik most másztak elő. Mindent imádok. Még mindig steaket reggelizek. Sokszor voltam már ebben a helyzetben életemben, így vagy úgy. Lenyelem és erősebben térek vissza.

 

Aldo, te egy pina vagy. Dos Anjos, te egy pina vagy. Amikor majd a történelemkönyvet írják – én odaálltam harcolni. Ti odaálltatok twitterezni.

 

A rajongóimhoz! Soha, de soha ne rettenjetek el a kihívásoktól. Soha ne fussatok el a viszontagságok elől. Tartsatok ki, emelt fővel.

 

Nate, találkozunk még.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr358450988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása