TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Tyson Fury elásta McGregort

2016.03.07. 13:55 td_interim

 picmonkey-collage.jpg

A nehézsúlyú bokszbajnok a UFC 196-tal kapcsolatban sem tett lakatot a szájára.

 8_corners_banner_blog.gif

Conor McGregor kikapott, a fél internet és a háromnegyed bunyószakma kárörvend. Beállt a sorba a WBA/WBO/IBO nehézsúlyú bokszbajnoka, Tyson Fury is.

Fury nem most először köt bele a ketrecharcba és a sportolóiba, tavaly tavasszal egyszerű zsírpudingnak nevezte az akkori UFC 265 fontos bajnok Cain Velasquezt, akit „simán kiütött volna”, decemberben pedig, miután megverte Vlagyimir Klicskót, kijelentette, hogy az MMA azoknak való, akik nem tudnak bokszolni.

McGregorról azt nyilatkozta, hogy mindenben őt másolja, trash talkkal és szakállnövesztéssel együtt, de ez nem zavarja, mert végül is szórakoztató figura a Notorious. Most azonban Twitteren mégis körberöhögte Conort. 

Mindkét top UFC harcos veszített a hétvégén, de Holly Holm tökösebb volt Conor McGregornál. 

Írország harcos büszkesége nem kopogott volna ilyen könnyen, Conor, én inkább elaludtam volna (a fojtásban). Csak egy Tyson Fury létezhet. 

Ha a bizniszről beszélsz, akkor a tetteid is beszéljenek róla. Én, ha mondok valamit, akkor azt kurvára meg is csinálom. 

Az MMA kamu, ha keményre fordulnak a dolgok, csak kopogsz és kész. A boksz a végső küzdősport. Ahol két igazi harcos állva küzd meg egymással.

Mondta a Cigánykirály.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr58451360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása