TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Április tréfa, vagy Tyson Fury tényleg a Bellatorba tart?

2015.04.02. 18:13 td_interim

tyson-fury_act_2547754b.jpg 

Dana Whitenak nem kellett, most Scott Cokerrel flörtöl a nagyszájú brit bokszoló.

 

Tyson Furyt, a veretlen nehézsúlyú bokszolót onnan ismerhetjük leginkább, hogy szóban már rengetegszer kiütötte a Klicskó fivéreket, meg onnan, hogy gyakorlatban egyszer majdnem önmagát is.

Fury, akinek eddigi legnagyobb skalpja Dereck Chisora volt, nemrég video-üzenetben kötött bele a nehézsúlyú MMA-elitbe, hat láb egy incses zsírpudingnak becézve a UFC bajnokát, Cain Velasquezt, akiről, bár tudja, hogy „birkózgat egy kicsit”, de ez semmit sem jelent, mert „simán kiütné.”

Fury arcának, hangjának és beszédstílusának összjátéka a brit bunyósok összességének tökéletes paródiája, és ezért simán megnézném akár sakk-közvetítés közben is, mert halálba szórakoztatna, de attól még nem mehetünk el amellett, hogy mekkora hülyeségeket beszél. Dana White is lesöpörte az asztalról a crossover-bunyó ötletét, de úgy tűnik, hogy Scott Coker ráharapott a csalira.

Coker saját twittere viszont néma, mint a sír – nincs cáfolat, ez jót jelent. Vagy hát a „jó” az most persze relatív: ha csípted anno a Randy Couture vs James Toney gigameccset (:-DDD), akkor egy esetleges Fury-ruházáson is a térded csapkodnád majd. Ami engem illet, én már csak a felvezető szövegelésért is befizetnék erre a bunyóra. Csak ki ne derüljön, hogy április bolondjává tettek.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr97333976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása