TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Mocskos látványos lett a The Bodyguard előzetese

2016.02.20. 15:54 td_axl

the-bodyguard.jpg

Ha az Ong-Bak vagy a Raid bejött, akkor azt is csipázni fogod!

Egy ideje fut már a The Bodyguard hájpolása Kínában, a világ többi piacára pedig úgy próbálják benyomni a mozit, mint az új Bruce Lee eljövetelét. Ezt pedig úgy kell érteni, hogy a film főszereplője és egyben rendezője is Yue Song személyében tisztelhetjük a következő mestert/mozihőst. Song már lehozott pár filmet Kínában, melyeknek egész jó visszhangjuk volt, de az új Bruce Lee jelzőt azért jó lenne tudni, hogy ki aggatta Song-ra, mert az új Tony Jaa is elég lett volna elsőre. Mindezt pedig úgy kell érteni, hogy Song nem kért soha kaszkadőrt, vagy dublőrt maga helyett, minden akciójelenetet ő hoz le a filmben, nincsenek kamerás trükkök, vagy CGI-effektek, mint mondjuk az IP MAN 3-ban, ahol pont Bruce Lee-t így hozzák vissza a vászonra.

Szóval a The Bodyguard-ban jön még Collin Chou és Xing Yu is, vagyis elég legitimnek ígérkeznek a harcjelenetek, bár a pár másodperce bevágott megmozdulások, a manapság divatos élve eltemetős és Neo vs Mr Smith-klónsereg összecsapást idéző jelent azért még elodázza a film megítélését csupán az előzetes alapján. Ettől függetlenül egész ígéretesnek tűnik a cucc. A story-ról annyit tudni, hogy a kínai, orosz és észak-korai háromszögben egy fiatal lányt kell megvédeni Song-nak az alvilág darálójában. Április 1. a premier a Kínában. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr808406558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása