TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Győzelemmel debütált MMA-ban Robin van Roosmalen

2016.02.20. 10:33 td_axl

robin-roosmalen.jpg

Robin megérkezett az MMA-ba. 

Mikor pár hónapja dumáltunk Robinnal, már tudni lehetett, hogy az MMA-ban való debütálására készül a Glory kick-box könnyűsúlyú világbajnok. Floridában tolva az edzéseket azon úton jár, melyet több elit kick-box arc fontolgatott az elmúlt években, miután a Glory sem tudja egyértelműen megmenteni a K-1 utáni időket. Romániában például a nehézsúlyú Glory bajnok Verhooven is kipróbálta magát, tegnap pedig Athénban az FFC ringjében bunyózott Roosmalen.

Lement pehelysúlyba, ahol Anthinodoros Michailidis fogadta. Michailidis 6-5-ös mérlegével nem a gyilkos mély vízből jött, az első menetben vitte is földre Robint, ahogy az kell. Roosmalen kicsit nyers stílust hozott, keresve a helyét a megváltozott alapállás és mélyebb súlypont mellett ebben a szabályrendszerben, a kiskesztyűvel védett le csapottakat, ami elől inkább elmozogni kellett volna, földön pedig elsősorban védekezett. Szóval alapvetően verekedett, nem vívott, ahogy azt kick-box szabályrendszerben teszi, de mindez érhető egy első MMA meccsen. A második menet elején aztán egy kontrával leterítette egy jobb horoggal a rúgás közben kinyíló Michailidist. Ne feledjük, hogy az FFC-ben ebben a súlycsoportban vitézkedik Borics Ádám is, aki a szervezetnél Bécsben tér vissza március 18-án.  

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr798405934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása