TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|APP: Az UFC EA Sports jó választás a buszon vagy a budin töltött percekre

2016.02.20. 17:28 td_axl

ea-ufc.jpg

Itt az új rovatunk TD|APP néven, melyben szórakoztató és hasznos mobil appok közül szemezgetünk küzdősport és egészséges életmód jelige alatt. Ha már szórakozás, akkor természetesen játék, legyen az első kiszemeltünk az UFC játéka. 

A konzol világban a bunyós arcade játékoknak elég komoly hagyománya van, egyes darabok a füstös kocsmák automatáiról mentették át magukat a gyilkos 7-8x ütéskombók gyönyörével együtt. Az MMA relatív fiatal szabályrendszer a main stream világában, így értékelhetően konzol megoldások is csak pár éve jöttek a piacra. Az UFC és Strikeforce variációkban elsősorban az tetszett, hogy karrier módban némi stratégiai vonalat is fel lehetett fedezni, vagyis egy karaktert építhettél a világbajnoki címig vezető úton, nem feltétlenül a controller-rezgető kombókon volt a hangsúly. Ha viszont ilyet akartál, akkor bizony napokig kellett gyakorolni és beállítani az álló és földharc megmozdulásokat, magyarul kurvára bonyolultra sikerült ez minden játékban eddig. Ha pár napig nem nyomtad a gamet, akkor könnyen el is felejtetted a gomb kombinációkat és elgenásan bevágtad a lemezt a sarokba. 

Ennek fényében az UFC EA Sports egész jó lett a mobil platformokon. Az EA alapvető és kikopni nem képes buggjait leszámítva érintőkijelzős felülre korrektül át tudták ültetni az olykor összetett bunyós megmozdulásokat is. A karaktered mozgását nem kell irányítani, így csak az ütés idejét és helyét kell megadni, az ezekkel szerzett pontokkal pedig a játékmenetben időről-időre ellőhetők a komolyabb kombók, földrevitelek stb. Az ellenfelek intelligenciája miatt nem ejted majd ki a telefont vagy tabletet a kezedből, de ezt azért sejtetted szerintem. Induláskor ingyenesen választhatsz egy karaktert, de egy súlycsoportban mozogva sűrűn ismétlődnek a már legyőzött ellenfelek, új karaktereket meg fizetős formában lehet szerezni, vagy a random megjelenő, pontokkal vásárolható ability pack-okban vadászni. Szóval a mobil platform korlátait egészen jól kihasználó, de nem egy túlzottan agysebész cuccról van szó, de az UFC bunyóinak hangulatát magaddal tudod csempészni a mindennapok lopott szabad perceibe. 

 Az UFC EA Sports itt tölthető le iOS oprendszerre, Androidra meg itt találod

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr558406800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása