TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Overeem hosszabbított a UFC-vel, és meg is kapta a holland gála főmeccsét

2016.02.17. 15:20 td_interim

 alistair-overeem-ufc-on-fox-17-645x370.jpg

Már csak ellenfél kell a rotterdami rombolásra.

varsity_blog.gif 

Ugrott a potenciális harmadik Sergei Kharitonov-bunyó, és Fedor Emelianenkóval sem fogja összeakasztani a bajszát Alistair Overeem, minden ló rémálma ugyanis ismét aláírt a UFC-hez, sőt, már meg is kapta a május nyolcadikán érkező rotterdami gála főmeccsét.

A Reem szerződése decemberben, a Junior dos Santos felett aratott kiütéses győzelemmel járt le a szervezetnél, és mivel a holland bunyós a doppingügye, majd később a sorozatos KO-vereségei miatt igazi pénznyelőnek bizonyult a UFC-nek, sokan arra számítottak, hogy a vezető MMA promóció nem tesz neki újabb ajánlatot.

A jövő attól vált igazán izgalmassá, hogy a Bellator Scott Coker vezetése alatt erősen ráment a szabadügynökké váló sportolókra, és legutóbb már igazi top harcost, a UFC ex-könnyűsúlyú bajnokát, Benson Hendersont is leigazolta. Mivel Bendo még simán ereje teljében van, ez felért egy állásfoglalással, és tovább fűtötte az Overeem-spekulációkat a pár nappal rá érkező nehézsúlyú igazolás: Sergei Kharitonov 1-1-re áll a Reem-mel szemben, és egy harmadik találkozó kettejük között óriási üzletnek ígérkezett.

Természetesen a Rizin FF-et sem lehetett kihagyni a spekulációkból, hiszen jelenleg náluk van a szilveszterkor sikeresen visszatért Fedor Emelianenko – és mivel Overeem az orosszal együtt a mai napig óriási sztár Japánban, egy Fedor vs. Alistair meccs tényleg mindent vitt volna.

De ezekből nem lett semmi, Overeem maradt a seggén, és új szerződést írt alá a UFC-vel, melyet Twitterén újságolt el a rajongóinak. 

Szintén tweetben jelentette be, hogy ezzel az övé lett a rotterdami gála fő mérkőzése: 

A május 8-i rendezvény ugyanabban az Ahoy Rotterdam arénában lesz, ahol Overeem élete első bajnoki címét nyerte, a már földbe állt 2 Hot 2 Handle szervezetnél. Ellenfél még nincs, sőt, semmi egyéb sincs, és még sőtebb: a UFC hivatalosan még be sem jelentette a főmeccsre Reemet, nyilván ezt akkor fogják megtenni, ha már kész lesz a párosítás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr668398670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása