TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Johny Hendricks még a tátogást is elkúrja (videó)

2016.02.15. 18:53 td_interim

Nem lehet most könnyű Johny Hendricksnek lenni. Nem elég, hogy a UFC váltósúlyú ex-világbajnoka MMA karrierjének legergyább évét tudja maga mögött kórházi kezelésbe torkolló, elszúrt fogyasztással, és az sem, hogy az új évben sem volt még öröme, hiszen nemrég Stephen Thompson teljesen simán kiütötte - a súlycsoport top kihívónak névsorából is - akkor most még itt van ez is.

Folytatva a Rashad Evans és Ben Askren tényleg tök vicces videóival megkezdett sort, a Fighters Only magazin Bigg Rigget is rávette egy paródia-videóra, de hát bár ne tette volna. Az éves MMA díjkiosztóra készült szösszenet az ismert receptet követve egy menő popdalt - most a The Weeknd Can't Feel My Face-ét - ad a bunyós szájába, küzdősportosított szöveggel. Itt két ponton mehet félre a dolog: 1. nem vicces a szöveg 2. az alany elbénázza a tátogást. Láss csodát: ezen a videón mindkét baklövést sikerült elkövetni.

Az újraértelmezett dal arról szól, hogy Hendricks nem tud lefogyasztani, mert túlságosan szeret enni. Vicc sajnos nem jutott bele, de legalább Johny szájmozgása végig el van csúszva. Az is figyelemre méltó, hogy míg Evans és Askren arcára előadás közben teljesen kiült a szenvedély (hé, ez ettől vicces!), addig Hendricksnek összesen egy darab arckifejezése van. Lehet, hogy nem csak a videón, de az életben is?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr868393768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása