TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Boyka visszatér, és kegyetlenebb mint valaha (videó)

2016.02.02. 13:41 td_interim

 068171.jpg

Idén folytatódik a Vitathatatlan sorozat, itt a negyedik rész trailere.

army_banner_blog.gif 

Az Ip Man után idén folytatódik a másik népszerű, bár kevésbé szofisztikált bunyómozi-sorozat, a Vitathatatlan is. Azaz visszatér Scott Adkins/Yuri Boyka, hogy megint leverje mindenki máját, veséjét és egyéb belső szerveit.

A sztori nagy vonalakban: Boyka élete legfontosabb meccsét vívja, ez a bunyó lehet a belépő a nagy szervezetekhez. Meg is nyeri a küzdelmet, kiüti ellenfelét, de úgy, hogy azt egyből kórházba kell szállítani, ahol a férfi végül meg is hal. Az ellenfél természetesen egy csomó gyereket és egy gyönyörű, fiatal feleséget hagy hátra – meg jókora tartozást egy helyi maffiózó felé. A jó Boyka pedig mi mást tenne, segít az özvegyen, és közben persze magára haragítja az alvilágot. A balhéhadjárat csúcspontja – a trailer tanúsága szerint – az lesz, hogy Boykának meg kell verekednie a maffiózó saját, házi bajnokával, akit a biztonság kedvéért szájkosárban, láncra verve vezetnek a ringbe. 

Hát, ez sem lesz éppen agysebészet, de nem is ezért szeretjük a sorozatot. Most folynak a film utómunkálatai – a Boyka: Vitathatatlan 4-nek egyelőre nincs kitűzött bemutató dátuma, de az biztos, hogy még idén kijön, mozik helyett egyből videóra/dvd-re, vagy mit tudom én, hogy mennek a dolgok most ezeknél a filmeknél. Netflix? Minden esetre, ha tippelnem kéne, akkor a nyarat mondanám Boyka újabb eljövetelére.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr918353276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása