TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Egyszer úgy lefojtották Steven Seagalt, hogy beszart

2016.01.20. 17:28 td_interim

geneseagal.jpg

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy nem direkt tette.

 army_banner_blog.gif

Szaftos anekdota kering a neten, muszáj beszélnünk róla. Steven Seagalt egyszer úgy lefojtotta „Judo” Gene LeBell, hogy az aikido mester összeszarta magát.

1991-ben LeBell a Törvényre törve kaszkadőr-koordinátoraként dolgozott Seagal mellett, aki a forgatáson azzal büszkélkedett, hogy aikidojának köszönhetően ő „immúnis a fojtásokra.” Az akkor 58 éves LeBell megadta neki a lehetőséget, hogy bizonyítson.

LeBell beakasztotta a fojtást, megvárta, míg Seagal azt mondja neki: „indulás!” és tette, amit tennie kellett. Sensei Steven is: először elájult, aztán szorgalomból még össze is szarta magát. Úgy hírlik, előtte még tökön vágta Genet, szabadulásiból, de az öreg golyói acélból vannak, úgyhogy a nagymester nem kerülhette el a sorsát.

A történetet Joe Rogan is felelevenítette podcastjének egyik adásában – hallgasd meg, elég vicces előadva is:

Ha mélyebben érdekel a harcművészek/küzdősportolók összeszarják magukat/valaki más összeszarja valamijüket téma, akkor javasoljuk a Chris Weidman randizós-beszarós történetét, ugyanő ketrecbe vonulós-majdnem beszarós történetét, Urijah Faber „Úristen! Egy részeg csaj berontott hozzám, és összeszarta a fürdőszobámat!” - történetét, vagy a fojtás hatására a ketrecet összeszaró nehézsúlyú bunyós történetét. Szarás! Történet!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr828289538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása