TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Úgy lefojtották, hogy összeszarta magát és a ketrecet is (videó)

2015.10.06. 20:07 td_interim

szar.jpg 

A címben tulajdonképp mindent elmondtunk.

Új Under Armour rashguardok keresik gazdájukat a webstoreban. Egy ilyen rosszfiú 15.990 Ft-ba kerül, és olyan hálás jószág, mint a kiskutyád. <3Csekkold, szeresd: http://goo.gl/BEF2gr

Posted by TDMG Store on Tuesday, October 6, 2015

Chris „Kulagép” Weidman, itt a barátod: Travis Walford a hétvégén egy kis Nyugat-Virginia-i gálán sorstársaddá vált, de egy lépéssel még tovább is ment – neki nem csak firkált a kaki vége.

Walfordnak valószínűleg nem a múlt szombat volt élete legjobb napja: azon túl, hogy elvesztette meccsét Daniel Cooper ellen, olyan mélyen bent volt a kopogását kiváltó guillotine, hogy szegény pára, míg a bíró leszedte róla Coopert, szó szerint össze is szarta magát. És ha mindez még nem lett volna elég, amikor felkelt, szardarabok potyogtak ki az alsójából, és ahogy tanácstalanul téblábolt, teleszemetelte velük a ketrecet. Hát nem tudom. Igazán nem akarunk mi rosszat senkinek, de ha már eddig eljöttél, akár meg is nézheted: 

A nézőtér sokkot kapott, és röhögve öklendezett, ahogy a felvételt készítő nő is. Nekünk már a puszta képsor elég lett volna ahhoz, hogy átértékeljük az életünket, de a jelenet szerencsés rögzítője rátett egy lapáttal az élményre, és egészen közel rá is zoomolt a kakira. Mint aki nem hisz a szemének.

Eléggé sajnáljuk Walfordot és a bírót, akinek testbeszéde azt mondja – és bocs, nem gyenge szóvicceket akarok pufogtatni, de hát tényleg olyan – hogy „túl öreg vagyok én ehhez a szarhoz.” De a legjobban azért azt a két embert sajnáljuk, akiknek ezután még ketrecbe kellett lépnie. Mibe, hogy a következő meccsen nem volt levitel?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr297913566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása