TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BRAIN: Ő napjaink legjobb mozgású ökölvívója? (videó)

2016.01.19. 17:54 td_interim

hi-res-015c0620e3ea76070d34cec78055bde5_crop_north.jpg

 

Román „Chocolatito” González ott van a legnagyobbak között.

 army_banner_blog.gif

Román „Chocolatito” Gonzálezt kevesen ismerik, és ez baj. A 28 éves nicaraguai bokszoló igazi fenomén, eddigi 44 profi meccse mindegyikét megnyerte, 38-at KO-val. Szalmasúlyban kezdte, ahol elnyerte a WBA világbajnoki címét, aztán felment kislégsúlyba, ahol szintén a WBA-övet hódította el. Most légsúlyban küzd, a WBC övét 2014 szeptembere óta birtokolja. Utolsó, TKO-val végződő címvédését nálunk is láthattátok.

Tudása és ütőereje is hatalmas, mégsem lett még HBO-sztár, jószerivel csak azok ismerik, akik szenvedélyesen követik a bokszot. Ilyen ember Lee Wylie is – őt plagizálta Kenny Florian a T.J. Dillshaw vs. Dominick Cruz meccs beharangozó anyagában – aki a légsúlyú WBA-diadal után készített fantasztikus elemzővideót Chocolatitóról. A montázs González lábmunkáját mutatja be, ami szöges ellentétben áll a fent említett, szintén fantasztikus Cruz/Dillashaw iskolával. Ő nem táncol, hanem minden pillanatban a mozdulat takarékosságát tartja szem előtt. Nézzétek meg a több mint tíz perces, gyönyörű és hipnotikus videót: 

Chocolatito március ötödikén bokszol legközelebb, Los Angelesben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr28286364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása