TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nézd meg a hajnali MMA és boksz kivégzéseket! (videók)

2015.10.18. 10:49 td_interim

wsof_24.jpg 

Finishek a WSOF 24-ről és a Golovkin vs. Lemieux gáláról.

Rendelj tőlünk TDMG rashguard + fightshort szettet, és mellécsomagolunk neked egy classic pólót.http://goo.gl/pKVmIq

Posted by TDMG on Thursday, October 15, 2015

A vasárnap hajnal legnagyobb MMA-durranása kétségkívül a WSOF 24. gálája volt - ahol viszont a Jon Fitch vs. Yushin Okami főmeccs már jó előre meg is átkozta az egész cardot. Pontozás jött pontozásra, tizenegy meccsből csak négy ért véget idő előtt. Íme, itt vannak a finishek, via ZombieProphet:

Alexandre Almeida hátsó fojtással intézi el Saul Almeidát az első menetben - figyeljük meg, a győztes milyen bravúrosan ejti csapdába ellenfele jobb kezét a lábkulccsal!

Rick Glenn igazi sportember: amint észreveszi, hogy Adam Ward már harcképtelen, abba is hagyja a püfölést, még mielőtt felébredne az inkompetens bíró. KO a második menetben.

 

Vinny Magalhaes nem okozott meglepetést, és jitsujával döntötte el a Matt Hamill elleni meccset. Egy perc nyolc másodpercnél érkezett a kopogás a brazil lábfeszítésére.

 

Blagoi Ivanov TKO-zza Derrick Mehment a második menet végén, és ezzel megvédi nehézsúlyú bajnoki övét. 

Ma hajnalban egy elég jelentős bokszgálát is összehoztak New Yorkban, a Madison Square Gardenben. A rettegett KO-király Gennady Golovkin csapott össze a nyalka KO-király David Lemieux-vel, hogy egyesítsék a középsúlyú WBA, IBO, IBF és ideiglenes WBC bajnoki öveket, de a fő attrakció előtt is címmérkőzést vívtak. A mozgóképeket most is ZombieProphettől kölcsönöztük:

A felvezető meccsek közt  a nehézsúlyú Luis Ortiz borzasztóan nagy KO-val mattolta Matias Ariel Vidondót a harmadik menetben.

 

A WBC légsúlyú bajnok Roman Gonzalez a kilencedik menetben TKO-zza Brian Viloriát, ezzel megvédi övét.

És az est fő attrakcióján Gennady Golovkin megmutatta, hogy nem csak vadállati erő, de technika is szorult belé bőven, falrengető ütései mellett elképesztő pontosságával bontotta le David Lemieux-t. Golovkin tudása eddig sem volt kérdéses, de mindenki arra számított, hogy Lemieux legalább valamennyire képes lesz püfölős belharccá változtatni a meccset - ez nem jött be, a kanadai rendre fennakadt ellenfele lézerpontos jabjein. A kazah fenomén TKO-győzelme a nyolcadik menetben jött el, ezzel tehát most már övé a középsúlyú WBA, IBO, IBF és ideiglenes WBC bajnoki öv is.

Két dolog: ez a mérkőzés volt mind GGG-nek, mind Lemieux-nek a pay-per-view debütje. Kábé 300 ezert ment el belőle, ami nem sok, de Oscar De La Hoya, Floyd Mayweather Jr. és Manny Pacquiao is ennyit adott el első PPV-jából, úgyhogy ebből még tényleg bármi lehet. A másik dolog: Golovkin következő célpontja a novemberi Miguel Cotto vs. Saul Alvarez győztese, ami a WBC "rendes" övéről és a Ring övéről is dönt. Már önmagában az a meccs is halálos lesz, a győztes vs. GGG meg... atyaúristen. Bokszban a középsúly az új nehézsúly.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr617986559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása