TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 81: Dillashaw vs. Cruz élő közvetítés

2016.01.17. 17:47 td_interim

9606977_g.png 

Katt.

 varsity_blog.gif

Vettél ki holnapra betegszabit? Kávé folyik az ereidben? Meg vagy őrülve? Ha bármelyik kérdésre is igen a válaszod, akkor isten hozott a UFC vasárnap éjjeli-hétfő hajnali gálájának élő közvetítésén!

Fontos rendezvény lesz a mai, visszatér a ketrecbe a szervezet soha-meg-nem-vert-csak-agyonsérült, zseniális harmatsúlyú ex-bajnoka, Dominick Cruz, hogy megküzdjön a jelenlegi, szintén zseni bajnok T.J. Dillashaw-val. A főkártya a csúcsmeccsen kívül is izmos, a párosítások esélyeit itt latolgattuk.

Beszélnünk kell a felvezető meccsekről: mivel a UFC az új évben fejébe vette, hogy az eddigieknél sokkal több Fight Pass-előfizetést fog értékesíteni, elkezdett számos tök jó bunyót a tévében közvetített ültetőmeccs-csomagból átpakolni a neten streameltbe. Így kötött ki Ilir Latifi és Sean O'Connell is a korai felvezetők között, de még csak nem is miattuk lesz érdemes megnézni a csomagot, hanem az utolsó párosítás miatt.

A Paul Felder vs. Daron Cruickshank nagy esélyese a gála leglátványosabb bunyója-címnek, és plusz pikantériát ad neki, hogy mindkét harcos abszolút győzelmi kényszerben van: Felder zsinórban két vereséggel érkezik, míg Cruickshank két vereség és egy no contesttel a háta mögött már három meccse nyeretlen. A vesztes sajnos valószínűleg repülni is fog a szervezetből, úgyhogy a tét óriási, de a kockázatok eddig sem bénították meg őket pályafutásuk során, remélhetőleg most is hozzák majd, amire képesek, azaz videojáték-bunyót.

A Fight Pass-ültetőcsomag éjfélkor kezdődik, a tévés ültetők 02:00-kor, a főkártya pedig 04:00-kor. Nézd meg őket itt vagy itt

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr378280790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása