TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Böhöm nagy kiütéssel tért vissza David Haye, de nem volt kisebb Deontay Wilder KO-ja se (videók)

2016.01.17. 13:28 td_interim

_87752910_maker.jpg 

Ébredezik a nehézsúly?

 army_banner_blog.gif

Tegnap késő este három és fél éves szünet után tért vissza a ringbe a korábbi WBA/WBC/WBO cirkálósúlyú és WBA nehézsúlyú világbajnok David Haye. A brit showman nem cifrázta túl az ünnepi alkalmat, két perc tizenegy másodperc alatt lerendezte kihívóját, az ausztrál Mark de Morit. Beng:

After three-and-a-half-years Former Heavyweight Champion David Haye made his return to the ring at the O2 Arena in London,UK. Haye knocked out Mark de Mori in the first round.

Posted by Supreme Boxing on Saturday, January 16, 2016

Pár órával később és néhány ezer kilométerrel odébb is ünnepélyes volt a hangulat: 115 év mellőzés után ismét profi nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzést rendeztek Brooklynban, ráadásul kettőt. A fő attrakción a WBC-bajnok Deontay Wilder Artur Szpilkát fogadta, többek között egy villámgyors jobbhoroggal, a kilencedik menetben. Meg is védte vele az övét. Piff:

Deontay @bronzebomber Wilder KO's @artur_szpilka in the 9th round. We hope Szpilka is ok he was seen leaving in a stretcher. #boxing #ko #knockout #WilderSzpilka

Posted by Supreme Boxing on Saturday, January 16, 2016

Ugyanezen a gálán talált gazdára az IBF betöltetlen nehézsúlyú öve is, bár jóval kevésbé epikus módon. Vyacheslav Glazkov rosszul lépett, ACL-sérülést szenvedett, és nem tudta folytatni a küzdelmet, így harmadik menetes TKO-val Charles Martin lett a szervezet új bajnoka. Zsupsz:

Charles Martin defeats Vyacheslav Glazkov by 3rd TKO after Glazkov suffered a injury and couldn't continue. Ringside Dr....

Posted by Supreme Boxing on Saturday, January 16, 2016

A színvonal nem mindig magas, de legalább megint van mit nézni bokszban 91 kiló fölött is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr648280098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása