TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Alvarez szerint McGregor menekül pehelysúlyból

2016.01.11. 09:36 td_hriczuakos

alvarez.jpg

Eddie úgy véli, az ír kifutófiú nem mer kiállni Edgar ellen.

-----

Figyelembe véve az UFC tavalyi évét, az kristálytisztán látszódik, hogy Connor vitte a bulit a szervezetben, és az addigi szupersztár Ronda Rousey kissé veszített ázsiójából, köszönhetően annak, hogy Holly Holm állva (és végül fekve) hagyta a bajnokot. McGregor meg csak megy előre, Aldo gyors legyőzése után legközelebb már dos Anjos ellen nézhet farkasszemet, ahogy azt olvashattátok is, hogy egy időben két bajnoki címet birtokolva minden eddigi rekordot megdöntsön. Ilyen kilátásai talán még Rousey-nak sem voltak, mivel neki 20 fontot kellett volna fogynia, hogy egy másik címet is nyerjen magának, ráadásul jó kapcsolatot ápol a szalmasúlyú bajnok Joanna Jędrzejczyk-el. Connor lábai előtt hever a világ, ám érhető módon nem mindenki örül ennyire ennek, leginkább a könnyűsúlyú mezőny harcosai, akik sorra jelentkeznek be az ír bunyósért, na meg a zsíros csekkért. Eddie Alvarez szerint McGregor fél attól, hogy farkasszemet nézzen Frankie Edgar-ral:

„Elég régóta űzöm ezt a sportot, pontosan tudom, hogy mi miről szól ebben a játékban. Connor nagyon jól végezte a munkáját, és végül el is ért mindent, amit akart. Viszont azt gondolom, hogy megijedt attól, hogy Frankie elkapja, így igencsak kényelmessé vált számára, hogy gyorsan súlycsoportot váltson, most, hogy jóformán csak Edgar az egyetlen valamirevaló kihívó a pehelysúlyú mezőnyben.”

Alvarez is finoman képbe hozta magát ebben a játékban, noha kissé közvetett módon. Dos Anjos talán legalább annyira veszélyes buli Conor számára, mint Edga, na de ti hogy vélekedtek a dologról?

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr868258472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása