TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Dereck Chisorával bunyózik este Csomor András

2016.01.09. 14:13 td_interim

chisora.jpg

Ez necces lesz.

 army_banner_blog.gif

Ma este Offenburgban, a Feigenbutz vs. De Carolis 2 gálán összecsap a nehézsúlyú ex-Európa-bajnok Dereck Chisora és Csomor András egy nyolc menetre tervezett meccsen. Lehetne ezt akárhogy fényezni, attól még az igazság igazság marad: Csomort fekvő embernek viszik ki. Ezt Petrányi Zoltán sem hallgatta el a Profibox Promotion mérlegeléskor lőtt videójában:

Chisorának Csomor már a harmadik magyar ellenfele lesz: 2007-es profi debütálásán Kecskés Istvánt TKO-zta a második menetben, tavaly december ötödikén pedig Erdős Péterrel végzett ugyanilyen módon, az ötödikben.

Csomornak nem Chisora az első nagy kaliberű, nemzetközi ellenfele: tavaly márciusban ő köszöntötte a két év szünet után visszatérő Robert Heleniust, de egy perc két másodperc után be is szüntették a küzdelmet a magyar TKO-vereségével. Csomor az MMA-ba is belekóstolt már, sikerrel: 2014 októberében 35 másodperc alatt technikai kiütéses győzelmet aratott a Young Blood Night második gáláján, a németországi Straubingban.

Ahogy a fenti videóból is kitűnik, ma este Andrásnak a tisztes helytállás lesz a cél, reméljük, összejön neki.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr188254602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása