TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Áprilisban busszal mehetünk UFC-t nézni

2016.01.08. 17:03 td_interim

cyl6dxuumaasynx.jpg

 

Zágrábba jön tavasszal a szervezet – de bejelentettek egy rotterdami gálát is.

 8_corners_banner_blog.gif

Számára eddig ismeretlen földekre merészkedik tavasszal a UFC, és ebből az egyik helyszín itt van, tőlünk egy köpésre.

A szervezet ma hajnalban jelentette be, hogy gálát szervez Zágrábba és Rotterdamba is. A számunkra érdekesebb, horvát buli április 10-én lesz, a Zágráb Arénában, a szintén nem-a-világ-vége holland rendezvény pedig május 8-án érkezik az Ahoy Rotterdam csarnokba.

Jöjjenek az ilyenkor kötelező pr-szövegek, először Zágrábé és a horvát származású Stipe Miocicé a szó:

Egy valóra vált álom lenne, ha Horvátországban küzdhetnék. Először 2015-ben utaztam oda, hogy Mirko Cro Coppal edzzek, és remek élmény volt látni az országot és eltölteni ott egy kis időt a családommal. Nem tudom, mit tartogat számomra a UFC, de így vagy úgy, biztos, hogy visszatérek még Horvátországba.

Ez konzerv szöveg lehet, mert már pontosan tudjuk, hogy Miocic számára a UFC egy címmeccset tartogat, és emiatt aligha fog Horvátországba jönni a tűzoltó. A holland gálán állati jó lenne Alistair Overeemet látni – ez azon múlik, meg tud-e állapodni vele egy új szerződésben a szervezet, mint hogy az előzőt végig lebunyózta – vagy Gegard Mousasit – erre meg sok esély nincs, ő februárban, Londonban verekszik. Úgyhogy jobb híján a UFC: Rotterdam első felszopó mondatait Stefan Struve szájába adták:

Libabőrös lettem, amikor megtudtam, hogy a UFC végre felénk tart. Izgatottan várom, hogy végre megtörténjen a dolog. Nem érdekel semmi, ezen a kártyán én verekedni akarok. Karrierem ezen pontján erre van szükségem, hogy a barátaim és a családom előtt harcolhassak, és megcsináljam a showt.

A zágrábi gálára február 12-én kezdik meg a jegyek árusítását, a rotterdamira március 24-én. A Volánnál meg még csak március végéig lehet Budapest – Zágráb tiketteket foglalni, de tök olcsó az egész, és csak ötórás az út.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr488252488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása