TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Stipe Miocic címmeccset kért, és kapott

2016.01.04. 16:47 td_Emree

croatia141.jpg

Akkor most ki is a főnök?

Stipe Miocic a hétvégén erősen visszavetette a másodvirágzását élő Andrei Arlovski bajnoki reményeit. Mindezt olyan egyértelmű módon vitte véghez, amire még mi sem számítottunk. Ezek után talán érthető, hogy kellően felfokozott érzelmi állapotba került, hiszen már egy ideje rebesgetik, hogy ő lehet az új legitim, nehézsúlyú kihívó.

varsity_blog.gif
Stipe sem gondolta másként, a kiütést követően „emelt hangon” szólt ki a ketrecből kenyéradójának, Dana Whitenak.

„Most már értjük egymást?!” – intézte a kérdést a horvát-amerikai, ezzel is utalva rá, hogy szívesen küzdene a címért. És, hogy mit tett Dana White? Ti mit tennétek, ha egy üvöltő nehézsúlyú MMA harcos kérne tőletek valamit, aki alig egy perc alatt, a szemetek láttára ütötte ki aktuális ellenfelét? Pontosan, az UFC elnöke sem cselekedett másként, igent mondott.

„Ki a fene mondott volna nemet? Olyan volt, mint egy őrült. Eszemben sem volt nemet mondani neki! Értjük egymást Stipe, értjük egymást!” – kommentálta az eseményeket a „megfélemlített” UFC elnök.

Kivel fog a feltörekvő Stipe Miocic megküzdeni a címért? A regnáló bajnok Fabricio Werdum, február hatodikán a korábbi bajnok Cain Velasquez ellen készül címet védeni, egy sokak által teljesen feleslegesnek tartott meccsen. A győztes pedig megküzd az „új horvát csodával”. És, hogy erre a bunyóra mennyit kell várni? Nos, ez már egy igazán jó kérdés.

Fabricio Werdum 2012-es UFC-be való visszatérését követően a páros számú években két meccset hozott le, a páratlan években egyet. Így, ha ezt a mintát folytatja és győz februárban, akkor talán már idén valóra válthatja Miocic, címmérkőzésről szőtt álmait.

Cain Velasquez ennél egyenetlenebb meccsszámokat hoz. Volt olyan éve, hogy három alkalommal is a ketrecbe lépett, – 2009 – de az utóbbi időben elég sokszor sérül le felkészülés közben. De ne legyünk vészmadarak, ha ő kerül ki győztesen a februári hirigből akkor is van esély rá, hogy még idén újra mérkőzzön.

Nektek mi a véleményetek, ki ellen kell készülnie Miocicnek? Werdum vagy Velasques lesz a következő ellenfele?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr888235328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása