TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: JDS vs Overeem utáni Twitter-reakciók

2015.12.20. 14:42 td_axl

jds_overeem.jpg

Ma hajnalban végre közel három évnyi várakozás után találkozott egymással Junior Dos Santos és Alistair Overeem. A Twitter meg zengett utána, spoiler-veszély után pár post következik.

8_corners_banner_blog.gifOvereem komoly underdog-ként érkezett a meccsre, a rajongók és szakértők többsége arra tippelt, hogy Dos Santos megtalálja azt a szöget Alistair védekezésében, amin keresztül merevre tudja ütni az üvegállúnak titulált hollandot. Overeem azonban már az előző meccsein is jelét mutatta a Jackson-Winkeljohn MMA Academy edzésein elsajátított nagyszerű taktikai elemeknek, amit JDS ellen szinte mesterien alkalmazott hajnalban. Feladva az UFC-be való érkezésekor a pusztán fizikai erőre építő agresszor szerepkört, sok lábmunkával, gyakori alapállás váltással és roppant türelmes, optimális szögeket kereső munkájával folyamatosan frusztrálta JDS-t. A közönséget nem feltétlenül szolgálta ki ez  taktika, de egyértelműen hatékony volt JDS ellen, aki egy balhorgot egészben lenyelve feküdt ki és kapott pár kalapácsot, na meg egy TKO-eredményhirdetést. Overeem ezzel a győzelemmel akár nyomban kihívó pozícióban találta magát, ezzel a taktikával pedig Werdum ellen igencsak komoly esélyekkel indulna. Az internet UFC-közeli népe is értékelte, ami látott.

 

Kenny Florian: Mindenki eltérően értelmezi a védekezés fogalmát. JDS háborúkat járt meg. Az egészség és biztonság a legfontosabb. Nem pehelysúlyú bunyósokról van szó... 

Dave Sholler: A Reem megmutatta borzalmas erejét, ami kihívóvá avanzsálta őt. Nagy győzelem ez számára.

Cub Swanson: Ez volt a legintelligensebb küzdelem, amit valaha láttam. 

Dustin Poirier: Az esélytelenek nagy éjszakája ez. 

Scott Jorgensen: Erre nem számítottam...

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr348186322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása