TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC on FOX 17: dos Anjos vs. Cerrone 2 mérlegelés élőben itt!

2015.12.18. 16:44 td_interim

rdacowboy2.png

Katt.

army_banner_blog.gif 

Szombat éjjel jön a UFC utolsó 2015-ös gálája, és az évzárón sem szenvedünk hiányt izgalmas párosításokban. A főmeccsen Rafael dos Anjos ad visszavágót Donald „Cowboy” Cerrone-nak, de a bunyó tétje most a könnyűsúlyú bajnoki öv. Az előmeccsen az évek óta húzódó Junior dos Santos vs. Alistair Overeem-bunyó jön, ami, tekintve, hogy ez a holland utolsó meccse a szerződésén, simán lehet, hogy a szervezettől való búcsúját is jelenti. Még egy lépés hátra a kártyán, és szembe találjuk magunkat muthafuckin' Nate Diaz #209 WUT?!-tal, aki egy éve nem verekedett – az ő ellenfele a kevésbé népszerű, de bitangjó Michael Johnson lesz. Az ültető meccsek résztvevői közül többet is ki lehetne emelni, de én most megelégszem a titkos favorit Tamdan McRory-val – isten hozott újra a UFC-ben, Tanyasi Macsek!

A UFC on FOX 17 mérlegelése 22:00-kor kezdődik, itt:

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr108182430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Greenscape 2015.12.18. 22:40:29

Remelem Cerrone vegre megszerzi az ovet. Nekem o a kedvencem az osszes MMA-s kozul. Soha nincs unalmas merkozese. Hajra Cowboy!!!

papenDED 2015.12.19. 18:50:46

A kauboy hozni fogja a legendás lassú darálót, nicht aggódieren bitte! :D
süti beállítások módosítása