TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Megérkezett a felszopó a UFC évzárójához

2015.12.14. 15:28 td_interim

cb.jpg 

Itt a Road to Cowboy vs. RDA 2.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png 

A mainstream médiában megmártózó szupersztárok helyett hétvégén ismét a „sima” bunyósoké a terep, úgyhogy a tévés Embedded helyett visszatér a Road to the Octagon. A UFC évzáró gálája, a dos Anjos vs. Cerrone 2 kapja meg a szűk háromnegyed órás kezelést.

A promófilm a gála három fő párosítását veszi szemügyre: a Rafael dos Anjos vs. Donald Cerrone visszavágót a könnyűsúlyú bajnoki övért, a több éves csúszás után végre ideérő nehézsúlyú bomba Junior dos Santos vs. Alistair Overeemet, és a 155 fontos kategória titkos favoritját, a Michael Johnson vs. Nate Diazt.

Árulkodok egy kicsit az újdonságokról: Conor McGregor és Ido Portal után szabadon Overeem is belecsobban a new age-be, és felkészüléséhez segítségül hívja a Jégembert, Wim Hof-ot, Nate Diaz meg összeszedettebb, mint bármikor korábban. Ja, igen Cowboy arcára rekordparasztságú kamionos bajusz nőtt. Ím:

UFC on FOX 17: dos Anjos vs. Cerrone 2: szombat éjjel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr108171814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása