TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: The Ultimate Fighter 22 Finale: Edgar vs. Mendes mérlegelés élőben itt!

2015.12.10. 19:21 td_interim

the-ultimate-fighter-22-finale-.png

 

Katt.

hfc_12_banner_336x280.jpg

Még le sem ment a UFC Fight Night 80, már dübörgünk is tovább, a TUF 22 döntők mérlegelésével. Akinek gyenge a gyomra, még most szálljon ki! Aki továbbra is velünk tart, az valami eszelősen jó csúcsdíszű gála mázsálását nézheti.

Egy Frankie Edgar vs. Chad Mendes bunyót minden más esetben fanfárszó kísérne, csak így, a két szőkeség és a Big Fucking Event közé beszorulva nem jut rájuk a konfettiből. Pedig a győztes ismét a pehelysúlyú trónért verekedhet – majd, ha már az Aldo vs. McGregor kötelező visszavágóját is letudtuk. Edson Barboza vs. Tony Ferguson, az milyen már? Eredetileg ugye Khabib Nurmagomedov lett volna El Cucuy riválisa, de megint lesérült – a vadlábú brazil beugrásával exponenciálisan megnőtt arra az esély, hogy a bunyóból Tekken-menet lesz, nem pedig szambóiskola.

A főkártyát Gabriel Gonzaga nyitja majd – talán addigra kiszedik a varratokat a homlokából, amik Mirko Filipovic könyöke miatt váltak szükségessé, még tavasszal (mély vágás volt, na). A felvezető meccsek közt – ALARM, ALARM – ott bunyózik az örök kedvenc bónuszvadász Joe Lauzon és a Pride-veterán Tatsuya Kawajiri is.

A TUF 22 finálé mérlegelés este 11-kor kezdődik, itt:

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

Vásárolj a TDMGStore-ban és HFC12 jegyet kapsz ajándékba!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr508155006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása