TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Fury: Az MMA azoknak való, akik nem tudnak bokszolni

2015.12.10. 17:21 td_interim

tyson-fury-fight-dereck-chisora-542068.jpg

 

:-)

hfc_12_banner_336x280.jpg

A frissen nehézsúlyú bokszbajnokká koronázott Tyson Fury nem először köszörüli a nyelvét az MMA-n. 2013-ban kezdte el kihívni az akkor szintén nehézsúlyú király Cain Velasquezt, azzal az ígérettel, hogy simán kiüti – de előtte még azt is elmondta, hogy szerinte csak azok mennek MMA-zni, akiknek nem megy a boksz. Eltelt két év, Velasquez nem bajnok már, a Cigánykirály viszont igen – változott valamit a hozzáállása a kevert harcművészetekhez?

Nem igazán. Alapjaiban véve azt gondolom, hogy az MMA azoknak való, akik nem tudnak bokszolni. Ez a véleményem. Engem ez nem igazán szórakoztat. Csak akkor szórakoztató, amikor állva ütik egymást. És azt hiszem, a rajongók is ezt szeretik.

Fury nemrég az MMA Hourban fejtette ki nézeteit.

Nem hiszem, hogy bárki is szeret földön guruló embereket nézni. Az emberek az álló adok-kapokot szeretik. Még a bíró is sokszor rájuk szól, hogy álljanak fel, és nyomják rendesen. Szerintem nagyon sok ember véleményét fogalmazom meg, amikor azt mondom, az MMA legjobb része az, amikor állva öklöznek.

Mielőtt még kifent rashguarddal támadnátok az írre, szögezzük le, nincs igazi beef:

Nem szólok én le semmit sem. Ha ezzel elérnek valami pozitívat az életükben, az nagyon jó, és megérdemlik érte az elismerést. Bárki, aki képes valami jót elérni sportban, vagy az élet más területén, elismerést érdemel.

Furyról idén tavasszal olyan pletykák reppentek fel, hogy közeledik a Bellatorhoz, és végre tényleg megmutathatja, hogy ő a felsőbbrendű bunyós. Persze ebből azóta se lett semmi.

Többször beszéltünk Scott Cokerrel, hogy átmegyek a Bellatorba bunyózni. Én vagyok a nehézsúlyú bokszvilágbajnok, és szeretnék váltani és egyesíteni. Szeretnék megverekedni a UFC nehézsúlyú bajnokkal. Már két éve próbáltam kihívni Cain Velasquezt, aztán erre megverték, ez is csak azt mutatja, hogy igazam volt.

Fury azzal a nehézsúlyú állóharcossal akar megverekedni, akit a világ legjobbnak tartanak – mert szerinte ő az, de azt akarja, hogy mások is így gondolják. A birkózás nem érdekli, nem akarja megtanulni – de ez nem azt jelenti, hogy a csatát bokszban vívná.

Ha valahol félúton tudnánk találkozni – középen – akkor bármelyikükkel kiállnék, probléma nélkül. Nem igazán érdekelne egy 100%-os MMA-meccs, mert nyilván nem fognak állva maradni, és úgy bunyózni a nehézsúlyú világbajnokkal, nem? Csak le akarnának vinni a földre. Az nem az erősségem. Az én erősségem a fullos, akciódús állóharc, legyen az rúgás, ütés – én úgy hívom, „minden mehet” - vagy valami hasonló. De nem a föl-alá birkózgatás a földön, vagy mi, gurulás. Az nem hoz lázba. De, ahogy mondtam, bárhol bármikor, ha meg akarsz küzdeni a nehézsúlyú bajnokkal, nem probléma. Találjuk ki, valami hibrid meccset, és lépjünk tovább.

Továbbra is azt mondom: egy ilyen bunyóra befizetnék, már csak a trash talkért is.

Vásárolj a TDMGStore-ban és HFC12 jegyet kapsz ajándékba!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr388154718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása