TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ufóbong, tájcsi – UFC 194: Embedded, második és harmadik epizód

2015.12.09. 16:19 td_interim

 rockybong.jpg

Menthetetlenül a new age-be zuhanunk.

hfc_12_banner_336x280.jpg

Na végre: itt van Luke Rockhold ufóbongja. Rockhold másfél évvel ezelőtt, egy rádiós interjúban izzított be mindenkit verhetetlen művészeti sulis sztorijával: firnyákos pöfieszközt formált agyagból, ami olyan színvonalasra sikerült, hogy szmokifób tanára is fejet hajtott, és ahelyett, hogy összetörte volna, kisütötte neki. Nem sokkal később Luke művészeti versenyt nyert a bonggal. Eddig sok volt a szöveg, semennyi a kép, de most már végre láthatjuk is a szörnyeteget. Tényleg ravasz, én meg nem mondtam volna róla, hogy pipa. 

Conor McGregor mit művel? Tájcsizik, kábé. Kétségtelenül sparringol is, de azt a színfalak mögött teszi, amit mi kapunk, az az Ido Portal-os vonaglás – Aldo jussa meg a régisulis edzés. A másik oldalról Weidman a komoly, felelősségteljes családapa, aki szombat éjjel minden elveszíthet, Rockhold meg a mocskos szájú punk, aki jön lopni, de azért közben mégis őt mutatják, ahogy este fut, meg elszántan árnyékbokszol. Régi iskola vs. a Jövő, keleti parti keresztény értékek vs. a hanyatló Nyugat(i part) fenyegetése. Klasszul szabtátok a narratívát, embeddedes arcok! 

UFC 194: Embedded első epizód.

Vásárolj a TDMGStore-ban és HFC12 jegyet kapsz ajándékba!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr708152052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása