TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Vérvulkán tört ki a hajnali Bellatoron (videó)

2015.12.05. 13:12 td_interim

 

bellaver.jpg

Gyenge gyomrúak ne kattintsanak.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png 

Pirosra festették a szőnyeget a hajnali Bellator 147-en.

A Bellator-főkártya nyitómeccsén a könnyűsúlyú Adam Piccolotti és Mario Soto feszült egymásnak, a győzelmet az előbbi aratta, egészen brutális módon. Piccolotti az első menet domináns behúzása után a másodikban gyorsan levitte Soto-t, megpumpálta ground and pounddal, mély árkot szántva ellenfele fején, melyből a hátsó fojtás nyomása alatt vastagon csorogni kezdett a vér. Ha van hozzá gyomrod, nézd:

Nézd:

Uhh.

A Bellator 147 főmeccsén az ex-Strikeforce/UFC könnyűsúlyú Josh Thomson csapott össze Pablo Villasecával. A mérkőzés nem hozott meglepetést, a Punk a második menetben TKO-val legyőzte nála sokkal-sokkal tapasztalatlanabb ellenfelét:

A meccs során annyi szó esett Benson Hendersonról, hogy ha ivós játékot játszott volna az ember azzal, hogy Bendo minden egyes említésénél lecsap egy felest, rövid úton minden játékos a detoxban kötött volna ki. Közben Scott Coker Bellator-elnök is megerősítette, hogy figyelik a frissiben szabadügynökké vált ex-UFC könnyűsúlyú bajnokot – érik az a Henderson vs. Thomson 2.

A gáláról említésre méltó még az, ahogy a pehelysúlyú A.J. McKee a felvezető kártyán kivégezte JT Donaldsont meccsük első menetében:

A mozgóképeket ZombieProphettől vettük át.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr468141330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papenDED 2015.12.05. 19:26:05

Herefoci uber als, Rogers Vs. Zwicker! Gecire fáj6tott még szuszivalis Bzzzzrrrr! :X
süti beállítások módosítása