TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Kiscsoport, sorakozó! – UFC Fight Pass: Embedded, első epizód

2015.12.04. 18:12 td_interim

sage.jpg 

Csibemustra a Fight Night: Csütörtök előtt.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png 

Jövő héten meghalunk: csütörtök-péntek-szombaton is lesz UFC. Az utolsónál már mindenki kívülről fújja, hogy „UFC 194, Aldo-McGregor, Weidman-Rockhold,” a középsőnél az Edgar-Mendes veri ki a biztosítékot, az első meg leginkább arról a rímpárról ismert, hogy Pédzs-Szédzs.

A UFC Fight Night 80-on a vicces kedvű meccsmékerek összehozták a szervezet két csillagszemű, ezerwattos mosolyú feltörekvő tehetségét, Paige VanZantot és Sage Northcuttot. Róluk és ellenfeleikről, Rose Namajunasról és Cody Pfisterről szól a gála első Embeddedje, és mivel a riválisokból is a pelenkaszag árad, ez az epizód olyan, mint egy nap az oviban.

Vajon ők megnézik még a tévében az esti mesét?

Megjegyzés: Pfister elképesztően erősen hozza a déli jenki közhelyét, már csak a szalmakalap hiányzik a fejéről, meg úgy igazán járhatna mezítláb a réten. Northcutt meg egy robot, már négy évesen proteinséken élt, és már akkor is kockahasa volt. Csak nem rajta keresztül éli ki bunyós fantáziáit a kontrollfreak apuka? Nagy összeget tennék arra, hogy de.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr508140040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása