TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bellator 147: Thomson vs. Villaseca élő közvetítés

2015.12.04. 18:38 td_interim

bellator_147.jpg

Katt.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png

Josh Thomson a Bellator Dynamite!! gálája után rögtön vissza is tér a ketrecbe, és most sem kell messzire mennie: a szeptemberi bulihoz hasonlóan a ma éjjeli rendezvényt is otthonában, San Joséban tartják. Ellenfele, Pablo Villaseca eddig egyszer verekedett Cokeréknél, akkor is kikapott, de az emberek nyilván amúgy sem a hazai srác riválisáért váltanak jegyet, hanem magáért a hazai srácért. Akin kívül ott lesz még a ketrecben Buchinger "Buki" Iván MMA Spirit-es edzőtársa, Daniel Weichel, akit nyáron másodpercek választottak csak el attól, hogy a Bellator pehelysúlyú bajnoka legyen.

A Bellator 147 felvezető meccsei éjjel egykor kezdődnek, a főkártya éjjel háromkor. Élő streamet itt találsz hozzá. 

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr998140108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása