TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Elváltak Joe Schilling és a Glory útjai

2015.12.03. 14:30 td_interim

935970_522712224476816_727544511_n_0.jpeg 

Újabb sztár mínusz.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png 

Gökhan Saki után újabb neves kickboxerrel lett szegényebb a Glory. Most a középsúly egyik legkedveltebb bunyósa, Joe Schilling intett búcsút a világ (még mindig) vezető kick-box szervezetének – ennek azonban most nem a pénz az oka, és ezúttal a sárdobálás is elmaradt.

A Glory és a gáláit közvetítő Spike TV partnersége múlt hónapban ért véget. Átmenetileg az ESPN közvetíti a gáláikat, ez pedig gyakorlatilag elérhetetlenné teszi számukra Joe Schillinget. Stitch 'Em Up kick-box karrierjével párhuzamosan aktívan építi MMA-pályafutását is, mégpedig a Spike házi promóciójánál, a Bellatornál. Úgy tűnik, a Spike-tulaj Viacom nem szeretné, ha más csatornán is viszontlátná egyik népszerű bunyósát, így most rántott egyet a pórázon, és nem engedi Schillingnek, hogy kövesse a Gloryt az ESPN-re.

Eléggé érzékenyen érintett. Épp egy új szerződésről tárgyaltunk és ez emiatt megállt. Szóval most már, úgymond, nem vagyok a Gloryval. Izgatottan várom, mire jut jövőre a Spike. Azt hiszem, velük maradok.

 

Csalódott vagyok, hogy nem folytathattuk a Gloryt. Nagy részem volt a Glory amerikai elindulásában és nagyon élveztem, hogy nekik bunyózhattam. Remélem, jól alakulnak majd a dolgaik. Kár, hogy nem jött ki a lépés a Spike-kal. Rajongóként ez nagyon zavar, mert szerintem a kick-box még mindig csak küszködik itt, az U.S.A.-ban, és a Glorynak sem sikerült beindítania – ez frusztráló.

Schilling utoljára a denveri Glory 24-en küzdött, ahol megverte Jason Wilnist, és ezzel kivívta a jogot, hogy ismét megmérkőzzön Artem Levinnel a szervezet középsúlyú bajnoki övéért. Ez mostanában nem fog megtörténni, de Schilling aligha marad kick-box nélkül.

Szerintem a Bellator folytatni fogja a Dynamite-ot, szóval most ez lesz a kick-box a Spike-on. Sűrű évem lesz a Bellatorral, és arra számítok, hogy kick-box és MMA meccseim is lesznek. Azt reméltem, utolsó mérkőzésem után most ott leszek az amszterdami Glory kártyán, de ez nem jött össze. Szóval most pihenni fogok, élvezni az ünnepeket, és felkészülök a sűrű jövő évemre.

Ha minden az amerikai terve szerint alakul, tényleg sűrű lesz az a 2016: Schilling jövőre hat mérkőzést szeretne vívni a két sportágban. A Glory meg eheti a kefét tovább.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr548135932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása